Merken

Biodermal

In het assortiment van Biodermal vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde huid. Al 40 jaar lang laat dit Nederlandse huidverzorgingsmerk zich inspireren door de natuurlijke kracht van de huid. ...

70 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Biodermal gezichtsverzorging

Heb je last van vlekjes in je gezicht? Of krijg je snel uitslag als je gewone crèmes gebruikt? Dan kan het zijn dat je huid te veel verkeerde stofjes krijgt te verduren en hier allergisch op reageert. Kies dan voor Biodermal gezichtsverzorging. Geen poespas, alleen goede stoffen die je huid voeden en hydrateren en die vlekjes en littekentjes verminderen.

Voor iedere huid een Biodermal

Biodermal gezichtsverzorging is een breed assortiment producten voor iedere huid. Er zijn lichte geltexturen voor het opfrissen van de jonge huid, rijke crèmes om de oudere huid van extra vocht te voorzien en speciale crèmes die oneffenheden op de huid aanpakken. Voor iedere doelgroep zijn er speciale crèmes samengesteld op de behoefte van bijvoorbeeld de 40+- of 50+-huid. Voor de ogen zijn er speciale oogcrèmes. En om de huid extra te verwennen, zijn er zelfs fijne serums. Uiteraard mogen in het assortiment de littekencrème en P-CL-E crème niet ontbreken.

Maar ook voor het lichaam en de zon

Behalve voor het uitgebreide assortiment Biodermal gezichtsverzorging ben je bij het huidverzorgingsmerk ook aan het juiste adres voor lichaamsverzorging. Er is zelfs een complete lijn Biodermal zonnen, ook met speciale gezichtsbescherming.

Gratis bezorgd vanaf 20.-

Verwen je gezicht met de eerlijke Biodermal gezichtsverzorging en bestel deze gemakkelijk via ons. Bestel voor 23:59, dan heb je het morgen al in huis. En wanneer je bestelling 20.- of meer bedraagt, hoef je geen bezorgkosten te betalen.