Merken

Biodermal

In het assortiment van Biodermal vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde huid. Al 40 jaar lang laat dit Nederlandse huidverzorgingsmerk zich inspireren door de natuurlijke kracht van de huid. ...

Biodermal

Jij wil je huid graag goed verzorgen. Zo hoop je dat deze lang mooi blijft. Het liefst kies je voor huidverzorgingsmiddelen die je huid niet irriteren. Je hebt namelijk wel eens last van huidproblemen, zoals eczeem, acne of couperose. Daarom wil je pure huidverzorging van betrouwbare kwaliteit. In het assortiment van dit merk vind je zeker iets wat bij je past. Er zijn veel verschillende soorten crèmes, serums en reinigingsmiddelen. Voor ieder huidtype en diverse huidproblemen heeft het merk effectieve oplossingen.

Alles voor een gezonde huid

Biodermal heeft alles wat je nodig hebt om je huid te beschermen, hydrateren, verzorgen en herstellen. In het assortiment vind je makkelijk dag- en nachtcrèmes die passen bij jouw huidtype, of je nu een jonge of rijpe, droge of vette huid hebt. Ook zijn er artikelen die gericht zijn op huidproblemen zoals couperose, pigmentvlekken of acne. Voor de gevoelige huid rond je ogen zijn er voedende serums.

De natuurlijke kracht van je huid

Bij Biodermal geloven ze in de natuurlijke kracht van de huid. Daarom gebruiken ze waar mogelijk huideigen ingrediënten. Alle formules doorstaan de huidvriendelijkheidstest. Dit merk heeft artikelen die heel geschikt zijn om huidproblemen te bestrijden. Wil jij je huid ook natuurlijk mooi laten zijn en blijven? Reinig deze dan met de zachte maar effectieve Biodermal gezichtsreiniging.

Geen zin om in de rij te staan bij de winkel? Voor 23:59 uur Biodermal bestellen bij wehkamp is morgenavond je huid verwennen.