Merken

BigBen

Gekke wekkerradio’s en vrolijke bluetooth speakers. Het merk BigBen weet iedere keer – en voor iedereen – op unieke wijze dagelijkse gebruiksvoorwerpen opnieuw vorm te geven. Dit levert een bonte coll ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BigBen

Sta jij je ’s morgens ook zo schor te schreeuwen voordat alle kinderen uit bed zijn? Of wil je ook wel eens naar je eigen muziek luisteren? Dan heeft BigBen wat voor je: leuke wekkerradio’s, radio- en cd-spelers en bluetooth speakers waar jij en je kinderen helemaal blij van worden.

Vrolijk design

Paarden, schattige kittens, konijntjes, de Union Jack en andere leuke afbeeldingen sieren de wekkerradio’s, radio’s, bluetooth speakers en andere gadgets van BigBen. Voor jongens en meisjes is er heel wat leuks te kiezen: van een grappige eenhoorn die oplicht als hij jouw muziek afspeelt tot de bontgekleurde Rubiks kubus die je wekt of je muziek laat horen. Voor de kleintjes heeft BigBen grappige karaokemachines met cd-spelers. En er zijn heel veel leuke wekkerradio’s om uit te kiezen. Sommige projecteren zelfs de tijd op de muur. Ook heeft BigBen veel leuke accessoires voor Nintendo Switch, zoals een autolader, beschermhoesjes en oplaadstation.

Lekker muziek luisteren

Het is heerlijk om altijd en overal muziek te kunnen luisteren. Met deBigBen draadloze speakers geniet je echt overal en met iedereen van muziek. De speakers werken op bluetooth, waardoor je gemakkelijk muziek van je laptop, telefoon of tablet kunt luisteren op een goede speaker.

Vandaag bestellen, morgen al in huis

Wil je graag op tijd gewekt worden met muziek of juist via bluetooth naar muziek luisteren op een draadloze speaker? Alle accessoires en producten uit de BigBen collectie heb je morgen al in huis als je deze vandaag bestelt. Vanaf 20.- is de verzending bovendien gratis.