Merken

Bianco damesbroeken

Durf je vrouwelijke vormen te laten zien. Met de perfecte pasvorm van Bianco damesbroeken ben je goed op weg. De lichte elasticiteit zorgt ervoor dat ze soepel dragen. Een aansluitkoord en de geweven ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bianco damesbroeken

Bianco damesbroeken werken heel goed als basiselement van je outfit. Je trekt er makkelijk een uit de kast. Een katoenen broek, antractietkleurig, laat zich makkelijk combineren met een vrolijke top of een kleurig overhemd. Kies je voor camouflage, dan draag je er een effen top overheen. Vol zelfvertrouwen ga je naar je afspraak van die dag. Een mooie nauwsluitende Bianco damesbroek is vandaag je keus. Met een leuk shirt erover en je haren los kan de dag beginnen.

Capri's en korte broeken van Bianco

Op zomerdagen scoor je met Bianco damesbroeken ook goed. Een elegante korte broek valt soepel om je taille en het aansluitkoord geeft het iets nonchalants. Een Capri laat de kuiten vrij en is heel geschikt om mooie, opvallende damessandalen onder te dragen.

Katoen en spandex

Doordat de katoenen Bianco damesbroeken bij wehkamp vaak zijn afgewerkt met spandex, hebben ze iets elastisch. Dit zorgt ervoor dat Bianco damesbroeken nauw om je heupen en je benen sluiten en slank afkleden. Je vrouwelijke vormen krijgen de nadruk. Je hoeft er alleen nog een leuke bijpassende top en idem schoenen bij te zoeken.

Bianco damesbroeken bestel je eenvoudig bij ons online. Bekijk de collectie, maak gebruik van de filtermogelijkheden en betaal veilig en snel. Wij leveren jouw pakketje bovendien lekker snel af. Terugsturen is altijd mogelijk en kosteloos.