Merken

Beurer

Beurer is een Duitse fabrikant van gezondheid- en welzijnsitems. Het al ongeveer een eeuw oude bedrijf heeft een bijzonder groot assortiment. Van bloeddrukmeter tot weegschaal en van stijltang tot ped ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Beurer

Of het nu is om gezonder te leven of om weer in je oude kleren te passen: menig Nederlander heeft afvalplannen. Bij de strijd tegen de kilo's helpt het om je gewichtsverlies bij te houden. Zo weet je immers of je dieet en sportactiviteiten het gewenste effect hebben. Met de ultramoderne weegschalen van Beurer gaat dit kinderlijk eenvoudig. Deze handige apparaatjes zijn namelijk te verbinden met internet, zodat alle gegevens automatisch voor je worden opgeslagen.

Alles voor gezondheid en welzijn

Beurer biedt meer dan alleen weegschalen. Wil je bijvoorbeeld na het sporten even ontspannen, kies dan voor een van de massagekussens. Met de hulp van deze heerlijke kussens herstelt je lichaam extra snel van het harde werk. Eenmaal tot rust gekomen, ben je helemaal klaar voor een heerlijk avondje uit. Met de föhns, stijltangen en gezichtsreinigingsborstels van dit Duitse merk zie je er bovendien pico bello uit als je de stad in trekt. Zo weet je zeker dat het een topavond wordt.

Ook alles voor jonge moeders

Beurer heeft niet alleen volop welzijnsitems, maar ook veel hulpmiddelen voor jonge moeders. Zo zitten er in het assortiment naast verschillende babyfoons ook tal van borstkolven. In de collectie Beurer borstvoeding vind je ook complete setjes met zowel handmatige of elektrische borstkolven als een handige draagtas voor onderweg. Bestel je de gezondheid- en welzijnsartikelen van dit Duitse merk vandaag nog bij ons, dan ga je er morgen al mee aan de slag.