Merken

Bestway sALE: Tuin & klussen

Zoek je een rond zwembadje voor je kinderen? Of wil je een rechthoekig bad voor acht personen? Bestway heeft diverse zwembaden die je eenvoudig zelf in je tuin kan opzetten. Het zijn stevige construct ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bestway

Je kinderen genieten van de zomervakantie, maar die kan soms ook iets te lang duren. Met een zwembadje in de achtertuin hebben ze tijdens mooie dagen altijd iets te doen. Waterpret staat namelijk garant voor uren speelplezier, dat je nog eens vergroot met de aanschaf van waterspeelgoed of een grappig dierenluchtbed. Met Bestway ben je er in ieder geval zeker van dat je een kwaliteitszwembad kiest waar je lang plezier van hebt.

Ronde baden, framezwembaden en stalen zwembaden

Bestway heeft zwembaden met een metalen frame en baden met een opblaasbare rand. Ook kan je kiezen voor een bad met een stalen wand, die uiteraard veel extra stevigheid biedt. De baden hebben afmetingen tot vier en een halve meter en je krijgt er duidelijke instructies bij. De bijgeleverde filterpomp houdt je zwemwater schoon en helder. Bestway zwembadtegels voor de ondervloer kan je los bij ons bestellen.

Opblaasbare zwembaden

Wil je graag een stevig zwembad dat je snel en makkelijk op kan zetten? Onze Bestway opblaasbare zwembaden zijn in een mum van tijd klaar voor gebruik. Deze modellen zijn gemaakt van pvc met een gaas van polyester en hebben een opblaasbare rand. Ze zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten. Ook voor volwassenen is het heerlijk om er op een luchtbed in rond te dobberen.

Wil jij morgen al in het water spartelen? Bestel dan ook zo’n duurzaam Bestway zwembad bij wehkamp. De bezorging van je bestelling is gratis vanaf 20.-.