Merken

Bestron weegschalen

Bestron fabriceert allerlei huishoudelijke apparaten. Het Nederlandse merk staat bekend om het grote keuzeaanbod, de ruime garantieperiode en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zo kies je bijvoorb ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bestron

Of je nu graag urenlang kookt of juist zo snel mogelijk een maaltijd gereed wil hebben: geen enkele keukenprins of -prinses kan zonder de nodige huishoudelijke apparatuur. De handige machientjes maken je leven immers stukken eenvoudiger. Bij Bestron weet je zeker dat je langdurig voordeel van de apparaten hebt, want op elk artikel ontvang je standaard vijf jaar fabrieksgarantie. Welke elektronische huishoudhulp je dus ook aanschaft, je weet altijd zeker dat het apparaat je niet zomaar in de steek laat.

Van stofzuiger tot ventilator of waterkoker

Bestron kent zowel grote als kleine keukenapparatuur. Zo omvat het assortiment omvangrijke bakovens en fornuizen, maar ook bijvoorbeeld friteuses, staafmixers en een waterkoker collectie. De vloer van de keuken en andere kamers houd je schoon met een van de vele stofzuigers of praktische kruimelzuigers. Om ook de warmste dagen comfortabel door te komen, vind je ook tal van ventilatoren in het ruime keuzeaanbod. Geniet je juist volop van het warme weer? Dan zijn de barbecues van dit kwaliteitsmerk ideaal.

Keuze uit moderne stijlen in vele kleuren

Bij Bestron kies je niet alleen uit veel verschillende soorten apparaten, maar heb je ook bij elk type apparaat de keuze uit uiteenlopende modellen. In onze collectie Bestron ventilatoren vind je bijvoorbeeld tal van plafond-, statief- en torenventilatoren. Kan je aan je bureau wat verkoeling gebruiken, ga dan voor een praktische tafelventilator. Hierbij kies je uit kleuren uiteenlopend van wit en zwart tot rood en blauw. Bestel je de ventilator, stofzuiger of bijvoorbeeld keukenmachine vandaag nog voor 23:59 uur, dan staat het apparaat morgen al in je woning.