Merken

BeSafe

Het Scandinavische bedrijf Besafe heeft slechts één doel voor ogen: producten ontwikkelen die de veiligheid van kinderen onderweg maximaliseert. Want, zeggen ze, geen enkel kind zou ernstig gewond mog ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Besafe

Nu je zwanger bent, kom je erachter dat er veel aanpassingen nodig zijn in je huis. Je zal, of je nu van plan bent om thuis of in het ziekenhuis te bevallen, een autostoeltje voor je baby moeten hebben om je baby veilig te kunnen vervoeren. Besafe begrijpt je zorgen en verzorgt stoeltjes en accessoires voor in je auto.

Van 0 tot 12 jaar

In onze Besafe collectie vind je autostoeltjes verdeeld in vier groepen. Groep 0 is bedoeld voor baby's en groep 3 voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De stoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een stoeltje bij de autobekleding kan uitzoeken. Vind je het veiliger om je kindje omgekeerd ten opzichte van de rijrichting te laten zitten? Kies dan voor een accessoirepakket tegen de rijrichting in.

Autorijden tijdens je zwangerschap

Ben je zwanger en zit je regelmatig in de auto, denk dan aan een Besafe gordelbegeleider. Deze begeleider brengt de heupgordel tot onder de buik, zodat schokken niet meer met de buik maar met het bekken worden opgevangen. Op deze manier voorkom je een bekeuring vanwege het niet dragen van de oncomfortabele gordel en ga je veilig op weg. Kijk in onze uitgebreide baby collectie voor nog meer handige producten.

Besafe bestellen bij wehkamp

Zorg dat je veilig op weg gaat, want veiligheid gaat boven alles. Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis.