Merken

Bergstein

Bergstein is een Nederlands laarzenmerk. Vooral de vrolijk ogende regenlaarzen zijn ontzettend populair bij jonge kinderen. In de collectie Bergstein kinderschoenen vind je daarnaast winterlaarzen om ...

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bergstein

Ook op dagen waarop het maar niet stopt met regenen stap je graag even samen met je kleine naar buiten voor een wandeling of om zomaar wat frisse lucht op te snuiven. Met regulier schoeisel blijven de voeten van je zoon of dochter dan niet lang droog. De regenlaarsjes van Bergstein zijn dan een verstandigere keuze. Dit Nederlandse merk maakt namelijk jongens- en meisjeslaarzen die bijzonder kleurrijk ogen, heel aangenaam passen én de voeten van je kind helemaal droog houden.

Kinderlaarzen voor elk weertype

Het produceren van de kinderlaarzen van Bergstein gebeurt handmatig. De regenlaarzen zijn van buiten van natuurrubber en de voering is van katoen. Dit katoen voelt heel zacht aan, terwijl het rubber uiterst flexibel meebeweegt. Zo heeft je kleine optimaal comfort. De winterlaarzen kennen bovendien een handige sluiting waarmee je de laars strak om de kuiten van je kind trekt. Zo blijven zijn of haar voeten heerlijk warm en kan er ook geen sneeuw of regen naar binnen glippen.

Zachte sloffen voor binnenshuis

Behalve laarsjes voor buiten, zijn er ook Bergstein kindersloffen voor in huis. De sloffen bestaan uit scheerwol en voelen dus heerlijk zacht aan. Het vilt van de buitenzool biedt dan weer de nodige grip. Deze aandoenlijk ogende pantoffels vind je bij ons in alle kleuren van de regenboog. De kleinste schoenen en laarsjes zijn er in maat 19, maar Bergstein heeft ook schoeisel dat tot maat 42 beschikbaar is. Zo zijn er comfortabele en praktische schoenen voor iedereen.