Merken

BePureHome sALE: Banken

BePureHome maakt van je huis een echt thuis. De heerlijke BePureHome banken trekken zeker de aandacht in je woonkamer, maar ook de slaapkamer kan je helemaal inrichten met BePureHome. Mooie, luxe mate ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bepurehome beddengoed

Op de koudste winterdagen voelt het zelfs onder je dikke dekens kil aan in bed. Je kan een nog dikkere pyjama aantrekken, maar zo dik verpakt slaapt het stukken minder fijn dan normaal. Bepurehome beddengoed helpt je om toch comfortabel de nacht door te komen, zodat je de volgende dag weer fris begint. De plaids van dit Nederlandse modemerk zijn heerlijk warm. Zo draag je ook in de winter je normale pyjama zonder kou te vatten.

Plaids met een elegant ontwerp

Bepurehome beddengoed is niet alleen comfortabel en warm, maar oogt ook nog eens zeer stijlvol. Bepurehome beddengoed is er in veel zachte kleuren en misstaat door het ingetogen doch sierlijke design ook niet in een woonkamer. Veel van de plaids zijn bovendien versierd met rafels. Dit zorgt voor een extra huiselijke look. De plaids zijn doorgaans 130 bij 170 centimeter. Dit is groot genoeg om een tweepersoonsbed grotendeels te bedekken.

Plaids voor op bed of de bank

De plaids van Bepurehome zijn beddengoed, maar je kan ze gerust ook op de bank gebruiken. Met zulk een warme deken is het pas in de late herfst nodig om de verwarming aan te zetten. Dat is goed voor het milieu en voor je energierekening! Trek de plaid over je heen op een van onze comfortabele en zachte Bepurehome banken en je komt helemaal tot rust. De plaids zijn ook geschikt om mee te nemen als reisdeken op vakantie of voor een dagje weg.