Merken

BePureHome lampen

BePureHome lampen zijn prachtig vormgegeven lampen met een industriële look. Ruwe materialen, gerookt glas en geschuurd metaal geven iedere lamp een heel eigen en vooral eigentijdse uitstraling. Breng ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BePureHome lampen

Dat ene donkere hoekje in huis, daar moet toch een keer een lamp komen te hangen. Je stoot anders steeds tegen het bijzettafeltje aan, of tegen de poot van het bureau. Trouwens, ook om het huis van meer sfeer te voorzien kan je wel een moderne lamp gebruiken. BePureHome lampen bieden de oplossing. Dit is een prachtige collectie design lampen die laten zien dat sfeer en goed licht heel gemakkelijk samengaan.

Industrieel ontwerp

Alle lampen uit de BePureHome lampen collectie hebben een industrieel ontwerp. Dat wil zeggen dat er veel metaal wordt gebruikt. Denk hierbij aan geweven kooitjes als een soort lampenkap, geschuurd metaal voor de body van de lamp en gerookt glas. De lampen hebben een spotlight look en mogen dan ook zeker in de spotlights staan. Ook het type 'bouwlamp' heeft model gestaan voor de moderne lampen.

Voor een modern interieur

De BePureHome lampen passen perfect in een modern interieur waar industriële materialen de dienst uitmaken. Stem de stijl van de lampen op elkaar af, zodat je er een mooi geheel van maakt. En geef ze een duidelijke, functionele plek in huis. Zo is een staande lamp heel geschikt om bij een fauteuil te zetten als leeslamp. En de bureaulampen plaats je natuurlijk in je modern ingerichte thuiskantoor met BePureHome bureaus en bureaustoelen.

Snel in huis

De BePureHome lampen heb je snel in huis, wanneer je ze vandaag bestelt. De design lampen worden gratis bezorgd en mocht je er onverhoopt toch niet tevreden over zijn, dan kan je alles ook weer gratis retourneren. Het is mogelijk om gespreid te betalen. (Let wel: geld lenen, kost geld.)