Merken

BePureHome

BePureHome maakt van je huis een echt thuis. De heerlijke BePureHome banken trekken zeker de aandacht in je woonkamer, maar ook de slaapkamer kan je helemaal inrichten met BePureHome. Mooie, luxe mate ...

263 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BePureHome

Je houdt van meubels met een rustieke uitstraling, maar die toch ook iets moderns over zich hebben. Dat kan lastig zijn om te vinden. Gelukkig heeft BePureHome meubels voor je woon- en slaapkamer die een landelijke en moderne sfeer samenbrengen. Het resultaat: prachtige meubels die van je huis een thuis maken.

Rustieke meubelen & accessoires

De meubels en woonaccessoires van BePureHome bieden een rustieke, natuurlijke uitstraling. Dat wil zeggen dat de gebruikte kleuren en materialen doen denken aan het buitenleven. Het prachtige bruine leer van de banken bijvoorbeeld, of de tafels van robuust hout. Naast de rustieke kenmerken heeft BePureHome ook moderne trekjes. Kijk maar eens naar de prachtige lampen en trolleywandkasten in de collectie. De combinatie van rustiek en landelijk geeft de meubels een heel eigen karakter.

Natuurlijke touch

Niet alleen de meubels van BePureHome geven een landelijke sfeer aan je huis, ook de bijzondere BePureHome woonaccessoires helpen hier aan mee. Denk aan kandelaars die er uitzien als boomstronkjes of de robuuste waxinelichthouders. Ideaal voor op de slaapkamer of om als decoratie op de houten tafel in de eetkamer te zetten.

Haal het snel in huis

De kleinere meubels en woonaccessoires van BePureHome heb je morgen al in huis als je vandaag je bestelling plaatst. Voor de grote meubels (zoals de banken en bedden) maak je een afspraak met ons. Dan komen we wanneer jij dat wil. Ook plaatsen we de meubels voor je, zodat jij snel geniet van je BePureHome meubels.