Merken

Bepanthen

In 1944 werd Bepanthen in Zwitserland geïntroduceerd om onder meer eerstegraads verbrandingen te behandelen. Tegenwoordig maakt dit merk van het farmaciebedrijf Bayer verzorgingsartikelen voor elk den ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bepanthen

Onze huid beschermt ons lichaam elke dag weer tegen kou, hitte en tal van andere kleine en grote gevaren. Hierdoor wordt ieders huid weleens geïrriteerd of zelfs (licht) beschadigd. Met Bepanthen geef je weer wat bescherming terug aan je huid. De zalfjes, lotions en crèmes bevatten namelijk panthenol, een stofje dat hydraterend, beschermend en genezend werkt. Deze provitamine B5 voorkomt en herstelt niet alleen schade aan je huid, maar laat bovendien je huid er altijd gezond uitzien.

Van verkoelende sprays tot babyzalfjes

Er zijn veel soorten huidproblemen en dus maakt Bepanthen ook veel verschillende verzorgingsartikelen. Is je huid (licht) verbrand door de zon of een heet object, dan kies je een verkoelende spray. Hiermee verzacht je niet alleen de pijn, maar versnel je ook het herstel van je huid. Voor zwangere vrouwen is er een balsem die de huid versterkt en zo het ontstaan van zwangerschapsstriemen tegenwerkt. Is de baby er eenmaal, dan verzorg je zijn of haar billetjes met de babyzalf van dit Duitse merk.

Voordelige huidverzorging voor elk probleem

Ook voor alledaagse ongemakken vind je in onze collectie Bepanthen lichaamsverzorging geschikte artikelen. Kamp je bijvoorbeeld met een jeukende huid, dan voorkomt een crème van Bepanthen dat je blijft krabben. De lotion is dan weer ideaal om een droge huid te hydrateren. Dankzij onze scherpe prijzen kan iedereen alle benodigdheden voor een gezonde en krachtige huid in huis halen.