Merken

Benlee

Het top sportmerk Benlee maakt alles op het gebied van boksen, bijvoorbeeld sportkleding voor dames en heren. Het merk richt zich op zowel beginners als professionals en heeft een uitgebreid assortime ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Benlee bokshandschoenen

Je bent bezeten van boksen. Het is dan ook een fantastische manier om fit te blijven. Het is perfect voor je spierkracht en conditie. Bovendien raak je in een mum van tijd al je overtollige energie en stress kwijt. Hou je van beuken op de boksbal of sparren in de ring? Dan geniet je nog meer met Benlee bokshandschoenen. Ze zitten heel comfortabel en bieden uitstekende bescherming. Ze zijn geschikt voor verschillende vormen van boksen. Je kan kiezen uit diverse maten en kleuren Benlee bokshandschoenen voor mannen en vrouwen.

Kies je favoriete bokshandschoenen

Alle Benlee bokshandschoenen bieden je de kwaliteit die een bokskampioen waardig is. Toch valt er zeker iets te kiezen. In het assortiment vind je verschillende maten, van 10 OZ tot 14 OZ. Je hebt bovendien de keuze uit diverse mooie kleuren bokshandschoenen voor vrouwen of mannen. Verder zijn er stootpads, bokszakken scheenbeschermers en bokssets. Deze zijn perfect voor kinderen of beginners.

Topkwaliteit voor topboksers van Benlee

Benlee maakt boksartikelen en andere sportartikelen van uitstekende kwaliteit. Deze zijn geïnspireerd op de stijl van de ongeslagen bokskampioen Rocky Marciano. Met Benlee bokshandschoenen komt ook de Rocky in jou naar boven. Hiermee haal je nog harder uit en zorg je voor goede dekking tegen de klappen van je tegenstander. In het assortiment Benlee sportkleding vind je stijlvolle sportoutfits voor mannen en vrouwen.

Ga je liever trainen dan winkelen? Voor 23:59 uur Benlee bokshandschoenen bestellen bij wehkamp is morgenavond rake klappen uitdelen.