Jurken & rokken

In vergelijking met andere grote merken op het gebied van accessoires voor het veilig vervoeren van kinderen is Benbat nog een jong bedrijf. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door twee broers die zich met hun collectie richten op het comfortabel en veilig reizen met jonge kinderen. Ze ontwikkelden onder andere accessoires voor Benbat autostoeltjes.

Andere klanten kochten of bekeken

Benbat

Ben je van plan om met de auto op vakantie te gaan, dan is het belangrijk aandacht te schenken aan het comfort en de veiligheid van je kind tijdens de autorit. Is het kind tijdens de lange reis blij, dan zijn de ouders dat ook. Je begint je vakantie ontspannen met de accessoires van Benbat.

Alles voor een comfortabele autorit

Het is niet niks voor je kind om lang in de auto te moeten zitten. Om de autorit zo prettig mogelijk te houden voor iedereen, doe je er alles aan om je kind bezig te houden en goed op hem of haar te letten. Benbat heeft hiervoor diverse oplossingen bedacht. Voor de allerkleinsten kies je bijvoorbeeld de speelboog om ze bezig te houden. Met de autospiegels hou je je kind heel eenvoudig in de gaten en voor het comfort van de wat grotere kinderen kies je voor een vrolijk Benbat nekkussen.

Benbat kopen bij wehkamp

Kies jij voor je kinderen voor comfort en plezier tijdens iedere autorit, dan bestel je op onze site heel eenvoudig je Benbat babyspeelgoed. Ook voor aankopen op het laatste moment ben je bij ons aan het juiste adres, want als jij vandaag nog voor 23:59 uur je accessoires van Benbat bestelt, heb je die de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.