Merken

Beko

Sommige Beko wasmachines hebben een ProSmart Inverter Motor. Op deze motor krijg je 10 jaar garantie. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Beko koelkasten

Gezonde voeding is belangrijk voor je. Je hebt een druk leven, maar probeert de maaltijden zoveel mogelijk met verse ingrediënten te bereiden. Je gaat voor lekkere, voedzame gerechten waar jij en je gezin na een hectische dag samen rustig van genieten. In Beko koelkasten zijn je etenswaren niet alleen hygiënisch opgeborgen, maar verliezen ze bovendien zo min mogelijk vocht en behouden ze hun smaak.

Koelkasten die het leven makkelijker maken

Beko heeft naast koelkasten om je verse levensmiddelen te koelen ook handige koelvriescombinaties. Daarnaast zijn er Amerikaanse koelkasten met twee deuren of met vriesladen. Met A+ en A++ ga je voor de zuinige energieklassen. Ieder model heeft zijn eigen pluspunten, zoals een geurfilter, een koudwaterdispenser of een binnenlaag die bescherming geeft tegen schimmels en bacteriën. Het is bovendien heel handig als je je ijskast niet handmatig hoeft te ontdooien.

Vriezers in allerlei soorten en maten

Wil je graag een aparte vriezer aanschaffen? Bij onze Beko vriezers kan je kiezen uit handige kastmodellen met laden. Heb je een grote opbergcapaciteit nodig, neem dan een vrieskist met klep. Deze modellen hebben vriesruimtes tot wel 300 liter. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, neem dan een no frost-model, waarin geen ijsvorming plaatsvindt.

Je kan Beko koelkasten online bestellen bij wehkamp. Wij zetten je nieuwe koelkast gratis op de gewenste plek en nemen je oude apparaat gratis weer mee. Vanaf 20.- betaal je geen bezorgkosten.