Merken

Beeztees

Wanneer je zelf niet het enige beest in huis bent, kijk je wat

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Beeztees

Je gunt je huisdier natuurlijk het allerbeste. Kijk daarom eens bij Beeztees om wat leuke en praktische spulletjes uit te zoeken, speciaal voor je beest, waar jij bovendien ook zelf voordeel van hebt. Aparte eet- en drinkbakjes voor je hond of kat zijn leuk en hygiënisch. Met een overdekte kattenbak heeft je kat privacy, zit jij niet in de stank en is je vloer beschermd tegen rondspattend grit. Beeztees is bovendien een heel betaalbaar merk!

Beeztees voor thuis en op reis

Wen je hond aan om in zijn mand of op een speciaal hondenkussen te liggen. Zo heeft hij zijn eigen plek en heb jij veel minder last van hondenharen. Het vetbed van Beeztees is een zacht dekentje dat je in de mand legt en dat je in de machine kan wassen. Voor je kat hebben we een krabpaal waar hij zijn nagels aan kan scherpen en een heus kattenhuis om zich in terug te trekken. Een transportbox heb je absoluut nodig wanneer hij naar de dierenarts moet voor zijn periodieke vaccinatie.

Beeztees kopen bij wehkamp

Voor je hamster en konijn hebben we een buitenren en ruime kooien met buizen, een looprad om in te spelen en een drinkbak of drinkflesje. Zo verveelt je dier zich nooit!

Bij wehkamp betaal je makkelijk en veilig in een beschermde omgeving. Bestel vandaag nog, dan heb je je beestenspulletjes de volgende werkdag al in huis. Retourneren mag binnen 30 dagen.