Merken

Beats

Beats bestaat pas sinds 2006, maar is nu al een alom bekend kwaliteitsmerk. Met name de Beats koptelefoons zijn in korte tijd uitgegroeid tot een absoluut begrip onder liefhebbers van een stevige bas. ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Beats

Als muziekliefhebber hoor je al jouw lievelingsnummers het liefst precies zoals je favoriete artiesten ze bedoelden. Dit vraagt om oordopjes of speakers die de bas van elk nummer perfect laten klinken. Speciaal hiervoor hebben de rapper Dr. Dre en de muziekproducent Jimmy Iovine Beats opgericht. Dit audiomerk zet in op een perfecte geluidskwaliteit, zodat je moeiteloos volledig opgaat in je lievelingsmuziek. In 2014 nam Apple dit bedrijf over om verder te werken aan de meest innovatieve audioapparatuur.

Van modieuze koptelefoons tot oordopjes

Beats maakt koptelefoons en oordopjes voor elke muziekfanaat die maar niet genoeg krijgt van een fijn klinkende bas. De oordopjes zijn met elkaar verbonden, maar ook uitgerust met Bluetooth. Er loopt dus geen hinderlijk draadje naar je muziekspeler. Ook de koptelefoons zijn draadloos. Je kan er dus comfortabel mee door je kamer wandelen. Bovendien heeft elk setje een trendy ontwerp, zodat je er ook buitenshuis mee gezien mag worden.

Draadloze speakers met perfect geluid

Naast tal van koptelefoons en oordopjes zijn er ook Beats draadloze speakers. Deze speakers bieden niet alleen een indrukwekkende bas, maar hebben bovendien een batterij die opvallend lang meegaat, zodat je er urenlang luisterplezier van hebt. Dit maakt de speakers ideaal om mee te nemen naar het strand of park. Heb je de koptelefoon of speakers van je dromen gevonden? Koop de audioapparatuur van Beats dan vandaag nog voor 23:59 uur en geniet morgen al van de perfecte bas.