Merken

Beats

Beats bestaat pas sinds 2006, maar is nu al een alom bekend kwaliteitsmerk. Met name de Beats koptelefoons zijn in korte tijd uitgegroeid tot een absoluut begrip onder liefhebbers van een stevige bas. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Beats oordopjes

Jij wil graag op ieder moment naar je lievelingsmuziek kunnen luisteren. Of je nu de hond uitlaat, naar je werk gaat, in de trein zit of in de sportschool bent. Daarom zoek je naar goede oordopjes die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Je wil graag dat de muziek goed tot zijn recht komt en dat de dopjes comfortabel zitten. Beats oordopjes bieden je urenlang luisterplezier in alle omstandigheden. Er zijn verschillende soorten kleine oortelefoons om uit te kiezen: met of zonder draad of speciaal voor het sporten. Beats oordopjes hebben een prachtig ontwerp en trendy kleuren.

Oordopjes voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid zijn er passende oordopjes van Beats. De Bluetooth-variant biedt je lekker veel bewegingsvrijheid. Je kan er zelfs handsfree mee bellen. De batterijen van Beats oordopjes gaan lang mee en zijn snel op te laden. Oordopjes met draad hoeven nooit opgeladen te worden. Daar heb je de hele dag plezier van. De sport-oordopjes van Beats zijn heel speciaal. Ze zijn bestand tegen zweet en water en blijven heel goed zitten.

Topkwaliteit en stijl van Beats

Sinds de oprichting in 2006 is Beats heel populair geworden onder audioliefhebbers. De geluidskwaliteit van deze oordopjes, koptelefoons en speakers is dan ook uitstekend. Zowel hoge tonen als diepe bassen komen onvervormd door. Wil je niet gestoord worden door je omgeving? Bekijk dan ook de Beats noise cancelling koptelefoons.

Voor 23:59 uur Beats oordopjes bestellen bij wehkamp is morgenavond swingend de deur uit.