Merken

Barts damestassen

Ray-Ban staat vooral bekend om de popularisering van de pilotenbril, het Aviator-model genoemd. Maar ook de andere modellen van het Amerikaanse designduo Bausch & Lomb hebben de wereld veroverd. D ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Barts

In Nederland is het weer niet altijd eenvoudig te voorspellen. Is het in november nog mild weer, in december kan het plots hevig sneeuwen. Warme winteraccessoires zijn dan ook bepaald geen overbodige luxe in je kledingkast. Bij Barts vind je de warmste mutsen en dikste sjaals, die je beschermen tegen elke koude winterdag. Bovendien ziet de winterkleding er bijzonder elegant uit. De ontwerpers van dit Amsterdamse merk houden namelijk van creatief breiwerk. Dit zie je terug in elk ontwerp.

Van warme muts tot sterke rugzak

Elke sjaal en muts van Barts is een klein kunstwerkje. De sjaals zijn veelal opgesmukt met franjes aan het uiteinde, terwijl menig muts met een vrolijke bol is versierd. Zoek je een opvallender item, dan vind je in het aanbod ook van imitatiebont gemaakte mutsen die een uiterst winterse look aan je outfit geven. Naast winterkleding is het assortiment gevuld met verschillende tassen. Van een trendy shopper tot een omvangrijke rugzak: je vindt het hier allemaal.

Leuke winterspullen voor kinderen

Je wil zelf geen kou lijden in de winter, maar nog belangrijker is het dat je kinderen warm gekleed naar school trekken. Kijk daarom ook eens in onze collectie Barts kinderaccessoires. Hier vind je mutsen met een speels design, sjaals met een kleurrijk patroon en wanten die de handjes van je kleine heerlijk warm houden. Wordt er al heel binnenkort sneeuw en kou voorspeld? Bestel dan vandaag nog je winteraccessoires van Barts, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.