Merken

Barts

Het label Barts is in 1986 ontstaan in Saint Tropez. Van de ene hippe plaats zijn ze verhuisd naar de andere hippe plaats. Tegenwoordig werken ze vanuit Amsterdam aan de meest funky accessoires voor v ...

95 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Barts dameshoeden

Ziet je outfit er goed uit, maar zoek je nog naar een kleine twist om iets bijzonders aan je look toe te voegen? Een hoed is een eenvoudige én elegante manier om er net iets anders uit te zien. Barts dameshoeden passen bovendien bij zowel casual kleding als bij een klassieke smaak. Met Barts dameshoeden blijf je dus moeiteloos trouw aan je eigen stijl. Behalve hoeden vind je bij ons ook andere Barts damesaccessoires, uiteenlopend van strandtassen tot sjaals.

Kies een bij jou passende kleur en stijl

Barts dameshoeden zijn doorgaans gemaakt van gevlochten riet en verder aangekleed met een sierband. De hoeden zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, waaronder niet alleen de typische riettint, maar ook wit, zwart en bruin. De sierband is er eveneens in een veelvoud aan kleuren. Qua stijl zijn er zowel Barts dameshoeden die veel weg hebben van een panamahoed, als wat meer hangende dameshoeden die op een flaphoed lijken.

Pas en bewonder de hoed thuis

Niet iedereen ieders hoofd heeft hetzelfde formaat. Vanzelfsprekend zijn Barts dameshoeden daarom in verschillende maten verkrijgbaar. Andere hoeden kennen bijvoorbeeld een touwtje waarmee je de hoed aan je hoofd bevestigt. Het is uiteraard belangrijk dat de hoed stevig op je hoofd zit, dus bij ons mag je een Barts dameshoed op je gemak thuis uitproberen. Je kan dan ook meteen even kijken hoe de hoed staat bij je favoriete outfits.