Merken

Barbie

Barbie is voor de kleine diva’s. Samen met Barbie en Ken kun jij je fantasie op de loop laten door op vakantie te gaan en te logeren in het Malibu huis. Met de camper op pad en overnachten op de campi ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Barbie

Spelen is voor kinderen de manier om hun eigen verhalen en avonturen te ontdekken. Hierbij kunnen ze helemaal in een fantasiewereld stappen vol zeemeerminnen en prinsessen. Een andere keer verliezen ze zichzelf juist in de werkelijkheid met modeshows, paardrijdavonturen en meer. Met Barbie en haar vrienden en vriendinnen geniet je kind nog meer van alle fantastische verhalen die het maar kan bedenken.

De wereld van Barbie

Het leukste aan Barbie is dat je alles kan zijn wat je maar wil zijn. Een stewardess, modeontwerpster, zeemeermin, prinses, babysitter, mama en nog veel meer. De wereld van Barbie is namelijk heel uitgebreid. Samen met haar vriend Ken en haar vriendinnen beleeft ze vele avonturen die door middel van verschillende Barbie poppen en barbiepoppen om mee te spelen. De schitterende zeemeerminnen bijvoorbeeld, nemen je mee naar een betoverende onderwaterwereld. De Fashionista’s zijn een hele serie op zich. Iedere pop, zowel dames- als herenpop, is anders qua gezicht, kleding en figuur.

Uren speelplezier

Dankzij de verschillende kledingsets, huizen, accessoires en poppen geniet je kind van uren speelplezier. De sets zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo kan een Fashionista pop best op bezoek komen op de camping bij de camper, waar Ken lekker aan de barbecue staat en Barbie haar paard verzorgt, terwijl een zeemeermin lekker door het water spettert. De enige grens die er is, is de grens van de fantasie, want met Barbie kan bijna alles.

Morgen in huis

Geef je kind uren speelplezier met Barbie en haar vrienden. Bestel vandaag nog een pop, huis en accessoires en je ontvangt deze morgen al in huis. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.