Merken

Barbecook

Barbecueën wordt nog makkelijker en leuker met Barbecook. De barbecues en accessoires van dit Belgische merk zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk in het gebruik. Daarnaast zien de verschillende ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Barbecook

Als de dagen langer en warmer worden, begint het bij jou al te kriebelen. Het is weer tijd om te barbecueën. Jij doet niets liever dan lekker buiten de heerlijkste maaltijden bereiden op de grill. Je wil het liefst snel aan de slag kunnen met een barbecue die altijd goede resultaten levert. Hoog tijd om kennis te maken met Barbecook. Dankzij het Quickstart-systeem van deze barbecuespecialist kan je lekker snel gaan grillen. Hun barbecues zijn gebruiksvriendelijk en ook nog eens prachtig om te zien.

Alles wat je nodig hebt voor je barbecue

In het Barbecook assortiment vind je alles wat het hart van de barbecueliefhebber sneller laat kloppen. Je kan kiezen uit verschillende soorten barbecues, zoals gasbarbecues, houtskoolbarbecues en rookovens. Deze zijn er in diverse modellen, kleuren en formaten, eventueel met mooie hoezen en draagtassen. Met de Barbecook barbecue accessoires geniet je nog meer van je buitengrill.

Barbecue-specialist sinds 1985

Het Belgische bedrijf Barbecook maakte in 1985 zijn eerste barbecue. De oprichters vonden barbecues van die tijd veel te primitief en wilden barbecueën leuker en makkelijker maken door slimme uitvindingen. Hun Quickstart-systeem is daar één van. Hiermee hoef je niet eindeloos te prutsen en te wachten voordat je kan gaan grillen. Barbecook barbecues zorgen ervoor dat je vlees mooi gaar wordt en bieden je jarenlang barbecueplezier; zeker als je gebruik maakt van de hoezen.

Kan je ook niet wachten om te gaan barbecueën? Voor 23:59 uur Barbecook bestellen bij wehkamp is morgenavond lekker grillen.