Merken

Bandhu

Bandhu is een uniek sieraden- en tassenmerk van Nederlandse bodem. Elk item is one of a kind en daarom een gepersonaliseerd symbool voor jouw leven. Bandhu staat voor vriend, vriendschap en bewaker in ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bandhu

Vriendschap

Bandhu betekent vriendschap, vriend en beschermer in het oude Sanskriet. “Ik wilde graag dat mijn collectie een herinnering bij mensen oproept”. Elk sieraad is uniek doordat elk sieraad met de hand wordt ingelegd met unieke stukjes leer. Daardoor is jouw Bandhu armband of ketting altijd uniek en van het moment en de herinnering die je daaraan verbonden hebt. De Bandhu armbanden zijn daarom uitermate geschikt om als vriendschapsarmband of herinnerings sierraad cadeau te geven of cadeau te krijgen.

Kenmerkend

Elk sieraad is van scretch af aan zelf bedacht, getekend en gemaakt en is uniek doordat elk sieraad met de hand wordt ingelegd met het voor Bandhu kenmerkende stukje leer. Het design van de Bandhu collectie is clean en minimalistisch. Inspiratie wordt veelal gehaald uit architectuur en de lijnen en vormgeving daarvan. De keuze om voor stainless steel te kiezen als uitvoerend materiaal voor de collectie is dan ook een bewuste keuze en passend in het concept. Er zitten zowel grove als fijne items in de collectie.

Collectie

De collectie bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en wordt aangevuld met prachtige lederen “daily essentials” zoals een portemonnee, reisportemonnee, cardholder en multifunctionele tassen. Onder de reislustige bloggers en fashionable vrouwen is vooral de travel wallet een gewild item uit de collectie. Bandhu wordt ook veel gedragen onder de social influencers en is daardoor ook echt een fashion item.