Merken

Bambix

Bambix geeft je kindje belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft voor zijn groei en ontwikkeling. Een goed ontbijt draagt bij aan een gezond eetpatroon op latere leeftijd. Vanaf 4 maanden kan je ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bambix

Jij ziet je baby graag genieten. Je kleintje laten wennen aan die eerste hapjes vaste voeding is soms best een klus. Daarom zoek je smaakvolle formules die ook nog precies passen bij wat de darmpjes van je kindje op ieder moment aankunnen. Met de verschillende soorten babypap van Bambix kan je de vaste voeding van je baby heel geleidelijk opbouwen. Zo voorkom je problemen met de vertering en weet je zeker dat je kleintje alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Je baby zal Bambix om een heel andere reden waarderen: de pap is gewoon heel lekker.

De beste babypap voor iedere fase

Het veelzijdige assortiment van Bambix helpt je de juiste voeding te kiezen voor je kindje. Begin vanaf een leeftijd van 6 maanden met een lichte pap op basis van rijstmeel. Vanaf 8 maanden kan je overstappen op lichte granen en vanaf 12 maanden oud is je kindje klaar voor een mix van verschillende granen. De lekkere smaakjes zoals banaan, vanille en sinaasappel zorgen voor de broodnodige variatie. Bij wehkamp kan je ook handige pakketten Bambix babyvoeding. Maak het jezelf gemakkelijk met deze verantwoorde papjes waar je kleintje zonder tegenstribbelen van smult. Er zijn voordelige poederformules, maar ook kant-en-klare papjes voor als je haast hebt.

Heb je geen tijd om boodschappen te doen? Voor 23:59 uur Bambix bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kleine verwennen.