Merken

Bambix

Goede babyvoeding is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van je kleintje. In het begin liefst borsvoeding. De babymelk van Nutrilon zorgt ervoor dat je kindje alle benodigde voedingsstoffen binne ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bambix babyvoeding

Als je baby groter wordt, dan heeft zij of hij behoefte aan rijkere voeding met meer voedingsstoffen. Zo rond een maandje of zes start je daarom met lekkere papjes in plaats van alleen melk. Lekker met granen en fruit. Dit kan je zelf maken, maar met Bambix babyvoeding is het zo klaar en geniet je snel samen met je baby van het voedingsmoment.

Babypapjes met granen en fruit

Bambix babyvoeding bestaat uit de beste, geselecteerde granen en de meest favoriete fruitsmaken van de allerkleinsten. Er zijn papjes voor kinderen vanaf vier, zes, acht en twaalf maanden oud. De Bambix babyvoeding voor kindjes van vier maanden is zeer fijn van structuur. Naarmate de darmen beter vast voedsel verteren en je kindje kan kauwen, komen er meer stukjes in de Bambix babyvoeding. Voor je het weet zit je in de ochtend lekker samen aan een granenpap. Er zijn verschillende smaken om uit te kiezen.

Slaap lekker

Heerlijk he, zo een avondritueel met je kleintje. Eerst in bad, dan lekker een van de schattige babypyjama’s aan en dan nog even een laatste flesje of borstvoeding voor het slapen gaan. Voor sommige kindjes is dat niet altijd genoeg. Vooral als ze een half jaar oud en volop in de groei zijn. Daarom heeft Bambix babyvoeding de dromerige papjes in het assortiment. Deze geven een vol gevoel, waardoor je baby lekker slaapt. Bestel vandaag nog de Bambix babyvoeding en wij bezorgen die de volgende werkdag al.