Merken

Ballin by Purewhite

Innovatie en uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs: daar staat Ballin by Purewhite voor. Dit modemerk richt zich op individuen met een zelfverzekerde mindset en uitstraling. Ben je op zoek n ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ballin by Purewhite T-shirts voor dames

Hoewel je je op-en-top Nederlander voelt, ben je vaak te vinden in de hotspots van Europa. Lekker foto's maken in Berlijn, eten in Parijs of op zoek naar de laatste trends in Milaan. Met Ballin by Purewhite T-shirts voor dames voel je je lekkerder: heerlijke, creatieve eenvoud van een hoogwaardige kwaliteit stof.

Progressief en creatief

Progressief en creatief zijn de woorden die op het hart van Ballin by Purewhite staan gedrukt. De Ballin by Purewhite T-shirts voor dames zijn gemaakt van jersey, waardoor ze een beetje elastisch zijn. De T-shirts zijn effen met een printopdruk van de merknaam. De T-shirts sluiten mooi om het lijf en hebben een ronde hals. Als detail zie je bij sommige shirts een spikkelpatroon, een typisch patroon dat veel door het merk wordt gebruikt. Van deze shirts kan je nooit te veel hebben!

Maten en meer

De Ballin by Purewhite T-shirts voor dames zijn verkrijgbaar in de maten 34, 36, 38 en 40, net als de andere kleding van het merk in de collectie. Vind je een T-shirt te fris? Combineer je bestelling met een trui uit onze collectie Ballin by Purewhite damestruien en -vesten.

Ballin by Purewhite T-shirts voor dames bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling bij wehkamp? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Dat kan via de Webcare, e-mail of telefoon.