Merken

Babysteps

Is er een baby op komst of heb je al een kleine mogen verwelkomen? Ook de allerkleinste jongens en meisjes hebben behoefte aan warme voetjes! Bij ons op de website vind je een uitgebreid assortiment b ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Babysteps

Spelen, rollen, kruipen, glijden... kleine jongens en meiden kunnen zich gemakkelijk bezeren! Hun voetjes moeten daarom goed beschermd worden. Babysteps is een merk van eigen bodem dat vooral gespecialiseerd is in leren babyschoenen, -slofjes en -laarsjes. Het leer biedt niet alleen bescherming tegen uitglijden of stoten, maar houdt de voetjes van je kleine meid of jongen ook nog eens lekker warm. Onmisbaar in de garderobe van je kleine dus! De babyschoenen van Babysteps zijn ook nog eens uitermate geschikt als cadeaus voor baby's.

Ontdek snel de complete collectie bij ons op de website

De collectie van het Nederlandse Babysteps is erg uitgebreid. In het assortiment van Babysteps vind je niet alleen schattige babyslofjes, maar ook winterlaarsjes. Alle items zijn gemaakt van leer. In de collectie vind je veel verschillende stijlen, zodat er altijd wel iets bij zit dat je leuk vindt. Ga je voor de babyslofjes in sneakervorm, of hou je meer van hoge laarsjes? Hou je van printjes en felle kleuren, of heb je liever een simpel design? In de collectie van Babysteps vind je het allemaal!

Bestel je favoriete items uit de collectie van Babysteps bij wehkamp

Hebben de voetjes van jouw kindje ook behoefte aan extra bescherming en/of warmte? Bestel je favoriete babyschoenen van Babysteps dan snel bij ons op de website. Wanneer je je bestelling vóór 23:59 uur plaatst, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Passen de schoentjes, slofjes of laarsjes niet goed? Je kunt je bestelling geheel kosteloos retourneren.