Merken

BaByliss

Haal het beste uit je haardos met BaByliss. Al ruim 50 jaar lang is dit Franse bedrijf een pionier op het gebied van haarverzorging. Met de handige BaByliss krultangen, krulsets en borstels creëer je ...

44 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BaByliss

Je haar is een sieraad. En dat sieraad draag je het liefst iedere dag anders. Om je haar iedere dag op zijn mooist te dragen, gebruik je een warmtestyler. Want met een föhn, stijltang en warmteborstel droogt je haar snel en zit het meteen goed. Zo stap je zelfverzekerd de deur uit. En met de warmtestylers van BaByliss is het helemaal heel gemakkelijk.

Extra mooi haar

De ene dag wil je mooie krullen, de andere dag extra volume en morgen… morgen maak je je haren spiegelglad. Hoe? Met de warmtestylers van BaByliss natuurlijk. De collectie bevat stijltangen, warmteborstels en föhns. De keramische platen van de stijltang respecteren je haar en de diffuser-stand van de BaByliss föhn zorgt ook dat je haar niet pluist. Wil je snel droog haar na het douchen? Dan gebruik je de warmteborstel. Met BaByliss creëer je in een handomdraai de mooiste kapsels met warmte. De apparaten liggen lekker in de hand en zijn tijdens het gebruik gemakkelijk te bedienen. Dat maakt het nog leuker om je haar te stylen.

Bescherm je haar tijdens het stylen

Regelmatig föhnen, krullen en steil maken met een warmtestyler kan je haar aantasten. BaByliss heeft de stylers zo aangepast dat ze slechts minimaal schade aan het haar veroorzaken. Om de kans verder te verkleinen dat je haar splijt, dof en droog wordt, gebruik je de apparaten van BaByliss samen met een beschermend haarserum. Gebruik altijd een speciale haarverzorging die het haar beschermen tegen de warmte. Zo wordt je haar samen met BaByliss nog mooier.

Binnenkort al gebruiken

Of je je haar nu voor een feestje of gewoon voor alledag stylet, met BaByliss zit het altijd mooi. Bestel daarom vandaag nog een van de warmtestylers en je ontvangt deze de volgende werkdag al. Hij wordt gratis bij je thuisbezorgd.