Merken

BaByliss

Haal het beste uit je haardos met BaByliss. Al ruim 50 jaar lang is dit Franse bedrijf een pionier op het gebied van haarverzorging. Met de handige BaByliss krultangen, krulsets en borstels creëer je ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BaByliss

Het liefst heb jij nooit een slechte haardag. Deze zorgen soms namelijk ook voor een behoorlijk slecht humeur. Daarom besteed je veel aandacht aan de styling van je lokken. Maar je hebt een druk leven, dus je hebt snel een goed resultaat. Bovendien zoek je stylingartikelen die je haar niet teveel beschadigen. Met de haarverzorging van BaByliss behoren bad hair days tot het verleden. Of je nu houdt van slagen en krullen of van super steil en glanzend haar, met de hulpjes van dit merk heb je het zo voor elkaar.

Haarverzorging voor iedere haarstijl

In het assortiment van BaByliss vind je voor iedere haarstijl geschikte haarverzorging. De föhns zijn ideaal om je haar snel droog en glad te maken, maar kunnen met hulpstukken ook zorgen voor een mooie slag. Wil je supersteile lokken? Dan zit je goed met een stijltang. Zin in een krullenbol? Dan kies je voor een krultang of krulset. Allemaal stijlen ze je haar zacht maar effectief.

Al meer dan 50 jaar mooi haar

Het Franse bedrijf BaByliss zorgt met zijn slimme uitvindingen al meer dan 50 jaar voor mooi haar. Het maakte naam met een krultang en het assortiment breidde zich sindsdien behoorlijk uit. Nu is iedere haarstijl mogelijk met de handige haarverzorging van het merk. Wil je juist wat haar kwijt? Bekijk dan de categorie BaByliss ontharen.

Geen tijd voor de beautywinkel? Voor 23:59 uur BaByliss bestellen bij wehkamp is morgen al jouw lokken temmen.