Merken

BaByliss For Men scheren

De ene baard is de andere niet, maar voor alle baarden geldt dat ze regelmatig moeten worden onderhouden. Met een slecht scheerapparaat is dat geen pretje! Ben je op zoek naar kwaliteit, maar ook naar ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

BaByliss for Men

Je komt graag verzorgd voor de dag als je 's morgens op je werk verschijnt. Je zet graag in op een nette baard of juist een glad gezicht voor succes omtrent het werven van nieuwe klanten. Met een verzorgde uitstraling doe je het ook altijd goed bij je partner én je ziet er top uit tijdens een avondje bioscoop, dansen of bowlen. Met BaByliss for Men kies je voor kwalitatieve en smaakvolle scheerapparaten die jou voorzien van een nette look. Hiermee kies je heel bewust voor kwaliteit en de juiste verzorging.

Altijd verzorgd voor de dag komen

BaByliss for Men is dé specialist als het aankomt op scheren voor mannen. Het merk is er voor mannen die graag goed verzorgd voor de dag komen. Het Franse BaByliss for Men zet in op kwaliteit en innovatie en dit zie je terug in de verschillende scheerapparaten. Bekijk het aanbod op onze site en bestel gemakkelijk online.

BaByliss for Men bij wehkamp

Op onze site kies je uit een gevarieerd aanbod BaByliss for Men. Er zijn baardtrimmers en tondeuses voor een verzorgd uiterlijk. Deze blinken uit in scherpe scheermessen en een schitterende vormgeving. De scheerapparaten zijn gebruiksvriendelijk en stellen jou in staat je scheerwensen optimaal vorm te geven. Of je voorkeur uitgaat naar een glad gezicht of een getrimde baard, met BaByliss for Men kan het allemaal.

Overig aanbod scheerartikelen

Naast baardtrimmers en tondeuses heeft wehkamp nog meer scheergerelateerde items. Bekijk onder meer ons assortiment scheergel voor hem en voorkom een geïrriteerde huid tijdens of na het scheren.

Bestel BaByliss for Men-scheerapparaten bij wehkamp en gebruik hierbij de handige zoekfilter. Betalen doe je in een beveiligde betaalomgeving. Doe je aankoop vóór 23:59 uur en ontvang je bestelling morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.