Jurken & rokken

De ene baard is de andere niet, maar voor alle baarden geldt dat ze regelmatig moeten worden onderhouden. Met een slecht scheerapparaat is dat geen pretje! Ben je op zoek naar kwaliteit, maar ook naar een fijn prijskaartje?Babyliss for Men scheerapparaten maken voor een betaalbare prijs het dagelijkse leven een stukje makkelijker.

Babyliss for Men

's Ochtends kijk je in de spiegel. Ai, je baard is wel heel lang! Zo kan je niet op je werk verschijnen. Met tegenzin pak je je scheerapparaat, waarmee je je baard met moeite in model brengt. Babyliss for Men baardtrimmers en scheerapparaten maken dit karwei een stuk makkelijker. Door de geavanceerde technologie van Babyliss breng je je baard moeiteloos in model.

Zeven dagen per week een verzorgd uiterlijk

De producten van Babyliss zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook nog eens een aangenaam prijskaartje. In de collectie van Babyliss vind je verschillende producten voor het scheren en trimmen van lichaamshaar, zodat je altijd wel iets vindt dat bij je past. Voor mannen die houden van een gladgeschoren gezicht zijn er de Babyliss scheerapparaten. Ben je op zoek naar een manier om je baard makkelijk bij te houden en te verzorgen? Neem dan eens een kijkje bij de Babyliss baardtrimmers. Ook vind je tondeuses en bodygroomers in de collectie.

Scheer in stijl met Babyliss for Men

Is je oude vertrouwde scheerapparaat nodig aan vervanging toe? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Babyliss en bestel het product van jouw keuze. Indien je bestelling meer dan 20.- bedraagt, is de bezorging gratis. Is er haast bij? Geen probleem. Wanneer je je favoriete items vóór 23:59 uur bestelt, heb je het pakketje de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.