Jurken & rokken

Laat met BabyBanz je baby zorgeloos van zonnige dagen genieten. Dit Australische merk is gespecialiseerd in babyartikelen die je kwetsbare kleintje beschermen tegen de elementen. BabyBanz kinderaccessoires bestaan uit soepele en kleurrijke zonnebrilletjes die schadelijke uv-straling tegenhouden en er nog schattig uitzien ook. Door de comfortabele pasvorm zal je kleintje ze graag dragen.

Andere klanten kochten of bekeken

BabyBanz

Jij wil je kleintje graag mee naar buiten nemen, voor een beetje frisse lucht. Maar baby's zijn nog zo gevoelig en hebben goede bescherming nodig, bijvoorbeeld tegen uv-straling. Daarom zoek je een leuke babyzonnebril die schadelijke zonnestralen tegenhoudt, prettig zit en goed staat. Tijd om kennis te maken met de kleurrijke collectie van BabyBanz. Deze bestaat uit kleine babyzonnebrillen met een elastische band die je zelf kan aanpassen zodat hij altijd goed zit. BabyBanz zijn verkrijgbaar in mooie kleuren en prints en geschikt voor baby's van 0 tot 2 jaar.

Babyzonnebrillen in de mooiste kleuren

In het assortiment van BabyBanz vind je mooie babyzonnebrillen in verschillende kleuren. Kies voor stoer zwart of grijs, ga voor zacht blauw of roze of kies voor een leuk printje om je baby er nog vrolijker uit te laten zien. Welke keuze je ook maakt, met BabyBanz kinderzonnebrillen geef jij je kleintje een kostbaar cadeautje, waarmee het lekker kan genieten van mooi weer.

Soepele zonnebrillen uit Australië voor de allerkleinsten

Als je ergens moet oppassen met de zon, dan is het wel in Australië. Dus wilde Bevan Beames, oprichter van BabyBanz, zijn pasgeboren kindje hier goed tegen beschermen. Hij vond echter geen veilige zonnebril die goed paste en prettig zat. Daarom ontwierp hij deze maar zelf. Zijn schattige babyzonnebrillen voldoen aan alle eisen van oogspecialisten.

Voor 23:59 uur BabyBanz bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag veilig met je kleintje naar buiten.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.