Jurken & rokken

Voor kleine kinderen is er overal gevaar. Het Deense merk Baby Dan heeft gelukkig slimme artikelen waarmee je in een handomdraai je huis kindvriendelijker maakt. Veilig voor je kindje en bovendien met respect voor het milieu gemaakt. Shop hier mooie boxen of kijk bij Baby Dan veiligheid naar traphekjes en systeemhekken.

Baby Dan

Je baby wordt steeds beweeglijker en zal binnenkort gaan kruipen en op ontdekkingstocht gaan. Daarom wil je ruim op tijd de onveilige plekken afzetten. Zoals de trap, de open haard of de doorgang naar een andere kamer. Baby Dan heeft mooie en functionele veiligheidsartikelen in zwart, wit en houtkleur. Kwaliteit en een functioneel design staan voorop bij dit merk, dat in binnen- en buitenland veel prijzen heeft gewonnen.

Boxen en uitbreidbare hekjes

Bij Baby Dan kan je terecht voor alle soorten deur- en traphekken. Van beukenhouten traphekjes tot kunststof systeemhekken met verschillende breedtes. Deze systeemdeuren kan je aanvullen met verlengstukken, zodat je een hek krijgt dat past bij jouw situatie. Onze Baby Dan boxen zijn geen traditionele boxen, maar bestaan uit een deur en losse delen, die je ook als afscheiding kan gebruiken. Het voordeel van de deur is dat je kindje zelf uit de box kan kruipen, zodat je niet hoeft te bukken om haar of hem eruit te tillen. Uiteraard kan alleen jij als ouder kan de deur van de box openen.

Op verantwoorde wijze gemaakt

Baby Dan neemt de nieuwsgierigheid van kinderen als uitgangspunt bij de ontwerpen. Het testcentrum van dit merk test nieuwe items bovendien op allerlei manieren op stevigheid en veiligheid. Het resultaat: boxen en hekken die voldoen aan de hoogste normen. Dit Scandinavische merk maakt zijn artikelen van hoogwaardige materialen en houdt bij de productie zoveel mogelijk rekening met mens en milieu.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.