Merken

BABY born

BABY born - wie kent het niet? Deze interactieve pop is al sinds 1991 de beste speelkameraad van ieder kind. BABY born kan drinken, eten, huilen, plassen, in bad en slapen - net echt dus! Het BABY bor ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BABY born

Poppen - wie heeft er vroeger nou niet mee gespeeld? Veel kinderen kunnen zich urenlang met een pop vermaken. BABY born gaat nog een stapje verder - deze pop gedraagt zich namelijk net zoals een echte baby. Zodra BABY born dorst of honger heeft, zet hij het op een huilen. Geef de pop te eten of te drinken om de huilbui te stoppen. Ook luiers verschonen en af en toe een dutje doen horen erbij - net echt dus! BABY born is volledig waterdicht, waardoor de pop ook in bad kan. Het spelen met BABY born stimuleert de sociale vaardigheden en het verantwoordelijkheidsgevoel van je kindje.

Net een echte baby

BABY born heeft allerlei accessoires die het spelen tot een feestje maken. Denk aan kleding, een bord met een lepel, een flesje, een potje, een luier en een speen. Naast de interactieve babypop vind je in de collectie ook nog ander BABY born peuterspeelgoed. Zo zijn er oudere poppen die net als BABY born interactief zijn. Ook niet-interactieve poppen zijn in de collectie te vinden, zoals poppen om haarstijlen op te oefenen.

Bestel het leukste speelgoed bij wehkamp

Wil jij je kleine verrassen met het leukste speelgoed van BABY born? Bestel de leukste poppen uit de collectie dan bij ons op de website. Bij bestellingen boven de 20.- is de verzending geheel kosteloos. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je je bestelling morgen in huis.