Jurken & rokken

Ze zien er grappig uit en ze zijn volkomen veilig voor kinderen: de handgemaakte artikelen van Baby Bites uit Barcelona. De hippe items zijn op meerdere manieren te gebruiken en komen uit Spaanse ateliers. Laat je baby wegdromen in onze Baby Bites babyslaapzakken in de vorm van een haai of zeester.

Baby Bites

Je houdt van babyspulletjes met een goede kwaliteit en flink wat pit. Daarnaast kies je voor fijn, mooi bedrukt katoen. De afwisseling van lichte en heldere kleuren geeft de babykamer een unieke uitstraling. Baby Bites heeft heerlijk zachte artikelen die je kindje een comfortabel en veilig gevoel geven.

Van multifunctionele slaapzak tot waterdichte slab

De katoenen slaapzakken van Baby Bites hebben een warme winter- of een luchtige zomervoering. Als je kindje groter is, kan je het slaapzakje ook als voetenzak in de kinderwagen of als speelgoedzak gebruiken. Bij Baby Bites in bad vind je luxe badcapes waarin je je baby na het baden of zwemmen behaaglijk inpakt. De extra grote hydrofiele luiers zijn onder meer geschikt als lakentje in de zomer of als fijne droogdoek. Voor de maaltijd zijn de waterdichte slabben ideaal.

Handige ontwerpen in mooie kleuren

Het leuke is dat Baby Bites zijn spullen in veel verschillende kleurstellingen uitvoert. Zo is er altijd een exemplaar dat past bij jouw stijl. De slaapzakken zijn mooi om te zien, maar zijn ook praktisch. Ze hebben universele openingen, waardoor ze in elke buggy of autostoel passen. Dankzij de lange rits aan de zijkant zijn ze gemakkelijk aan en uit te doen.

In deze zachte katoenen items ziet je baby’tje eruit om op te eten. Bestel Baby Bites bij wehkamp en beleef er eindeloos veel plezier aan. Dat is nog eens pure verwennerij voor jou en je kleintje!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.