Merken

B*E*S*S

Kunnen baby's ook hip en stijlvol gekleed gaan? Jazeker! Dat bewijst het babykledingmerk Bess. De naam Bess staat voor 'Burp, eat, shit, sleep' en dat is precies hoe jouw kleintje zijn dag ...

65 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bess

Als ouder wil je natuurlijk het beste van het beste voor je kindje. Kleding is een belangrijk onderdeel van de verzorging. Je vindt het leuk om je zoontje of dochtertje stijlvol te kleden, maar bovenal moet de kleding vooral lekker zitten. Je ziet tegenwoordig zoveel leuke kleren, maar je vraagt je af hoe blij een baby wordt van strakke spijkerbroekjes en knellende blousjes. Bess is het perfecte kledingmerk voor jou en je baby.

Hip en simpel

Tegenwoordig kunnen de woorden 'hip' en 'simpel' het uitstekend met elkaar vinden. In de modewereld zien we dat kleding vooral strak wordt vormgegeven, zonder al te veel poespas. De Bess babykleding gaat helemaal met die trend mee en dan speciaal gericht op de kleinsten onder ons. De hele collectie bestaat uit zachte kleding, gemaakt van katoen. Met streepjes, wolkjes, of stoere teksten is de kleding alles behalve saai te noemen.

Voor de allerkleinsten

In onze Bess babykleding collectie vind je kleertjes voor de allerkleinsten. Van maat 50 tot en met maat 74. De kleding is goed geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Als je kindje eruit gegroeid is, kun je er gemakkelijk een andere ouder blij mee maken. Of als je zelf nog een kind krijgt, dan maak je die blij natuurlijk! Bestel nu eenvoudig de Bess newborn kleding en geef je kindje het allermooiste en het allerbeste.