Merken

Axe

Al meer dan 34 jaar helpt Axe om mannen op hun aantrekkelijkst te voelen, te ruiken en te zijn. Ze stimuleren mannen om vooral zichzelf te zijn en niet typisch mannelijk, zoals het mediabeeld het graa ...

31 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Axe

Iedere morgen draai je hetzelfde programma af als je op staat: je wekker gaat, je gaat naar het toilet, je zet koffie, je gaat douchen, kleed je aan, je maakt een snel ontbijt en vertrekt naar je werk. Maar vandaag wil je alles anders doen, omdat je al te lang op automatische piloot leeft. Neem Axe op in je ochtend ritueel en laat je verrassen door de veranderingen die het gebruik van deze geuren in werking zet.

Geur met humor

Je kent de grappige reclames van Axe vast en zeker. Axe is niet zo serieus, maar brengt graag wat humor in het leven. De items uit onze Axe collectie maken de gewone, down-to-earth man in je wakker. Kies bijvoorbeeld voor de geur Urban, Dark Temptation of Blast met ieder hun eigen karaktereigenschappen. Je vindt verschillende soorten verzorgingsproducten in onze collectie, van douchegel tot aftershave en deodorant.

Grootverpakkingen

Ben je al een groot fan van Axe, ga dan zeker voor de voordelige grootverpakkingen. Zo zit je zelden zonder je lekkere geur. Bestel vandaag voor 23:59 uur je nieuwe grootverpakking, zodat je voorlopig even vooruit kan. Morgen ontvang je je pakket dan in huis!