Merken

Axe

Al meer dan 34 jaar helpt Axe om mannen op hun aantrekkelijkst te voelen, te ruiken en te zijn. Ze stimuleren mannen om vooral zichzelf te zijn en niet typisch mannelijk, zoals het mediabeeld het graa ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Axe douchegel

Je gaat graag fris gewassen en goed verzorgd de deur uit. Dit geeft je een zelfverzekerd gevoel. Je krijgt graag complimentjes dat je zo lekker ruikt. Natuurlijk bij voorkeur van aantrekkelijke dames. Maar zelf geniet je ook van een fris luchtje. Met Axe douchegel maak je een goede start voor de rest van de dag. Vet, vuil en vieze geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het enige wat op jouw huid achterblijft is een heerlijke geur.

Kies je favoriete geur

Axe douchegel is verkrijgbaar in veel verschillende verleidelijke geuren. Deze zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Er zijn frisse geuren die lekker zijn na een uurtje intensief sporten. Maar ook ontspannende luchtjes die perfect zijn aan het einde van een lange werkdag. Andere hebben juist een zoet geurtje dat vrouwen uitnodigt om dichterbij te komen.

De aantrekkingskracht van Axe

Het merk Axe werd in 1983 geïntroduceerd. Het is speciaal bedoeld voor mannen die graag goed en heerlijk geurend voor de dag willen komen. Axe douchegel maakt onderdeel uit van uitgebreide lijnen van verzorgingsproducten. Je kan jezelf van top tot teen hullen in de heerlijke geuren. Bijvoorbeeld als je de douchegel combineert met Axe deodorant. Zo kan je erop rekenen dat je de hele dag lekker blijft ruiken, ook al heb je een actief leven.

Geen zin om in de rij te staan bij de drogist? Voor 23:59 uur Axe douchegel bestellen bij wehkamp is morgen al fris de deur uit.