Merken

Australian Gold

Mooi en veilig bruin worden doe je met Australian Gold. De zonnebrandcrèmes en -sprays van dit bekende huidverzorgingsmerk beschermen je huid perfect tegen schadelijke uv-straling, zijn verzorgend en ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Australian Gold

Op zonnige dagen wil je graag optimaal genieten. Dat bekent onder andere dat jij je geen zorgen wil maken over verbranden of vroegtijdige huidveroudering. Daarom zoek je goede zonbescherming die goed beschermt, makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten. Oók als je eens een duik neemt of veel zweet. Australian Gold heeft veel verschillende zonnebrandcrèmes en -sprays om uit te kiezen. Je vindt snel de juiste beschermingsfactor voor jouw huidtype. Veel formules zijn water- en zweetbestendig. Ze verzorgen je huid en ruiken heerlijk.

Perfecte zonbescherming voor ieder huidtype

Het assortiment van Australian Gold bij wehkamp is behoorlijk divers. Heeft jouw huid weinig bescherming nodig of ga je niet lang in de zon? Dan is een spray oil of spray gel met spf 6 voldoende. Heb je juist een lichte en gevoelige huid of wil je lang in de zon zonder te verbranden? Kies dan voor spf 50. We hebben zelfs speciale formules om je tattoos mooi te houden. Er is ook uitstekende Australian Gold zonnebrandcrème voor kids. Met de Australian sunless lotion kan je zelfs zonder zon mooi bruin worden.

Veilig een mooie gebruinde en verzorgde huid

Australian Gold staat al jarenlang bekend als specialist op het gebied van zonbescherming. Het heeft zonnebrandcrèmes en -sprays ontwikkeld voor ieder huidtype. Deze zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Door de verzorgende ingrediënten wordt je huid er alleen maar mooier van. De heerlijke geuren brengen je meteen in de vakantiestemming.