Merken

Aussie

Het oorsprong Britse beautymerk Aussie richt zich onder meer op haarverzorging voor dames. Aussie laat zich inspireren door Australische invloeden en doet absoluut wonderen met jouw haar. De haarverzo ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Aussie

Ontdek de haarverzorging van Aussie bij ons. Hier vind je voor elk haartype een product voor jou. Zorg dat je haar er na elke wasbeurt stralend en verzorgt uitziet met Aussie’s haarverzorgingsproducten.

Shampoo

Ontdek de verschillende shampoos en droogshampoos van Aussie voor alle verschillende haartypes. Kies de Aussome volume shampoo met Australische hop voor prachtig volume en bescherming. Kies Repair Miracle of Miracle Moist met verschillende oliën voor het herstel van schade, of een Mega shampoo voor elke dag. Wanneer je nog niet toe bent aan het wassen van je haar, bieden de Aussie droogshampoos net die extra verfrissing. Zo stel je die wasbeurt nog een dagje uit.

Diepe verzorging

Ga je voor een complete verzorging voor je haar, dan kies je naast een van de shampoos ook een Aussie conditioner haarmasker voor extra verzorging. Voor elke shampoo lijn is er een aansluitende conditioner die het effect versterkt. Wil jij, je onhandelbare haar weer glans geven? Dan is een van de Aussie haarmaskers het product voor jou. Zo ziet je haar er voortaan altijd perfect uit.

Gemakkelijk bij je in huis

Wanneer je de beste Aussie producten uitgekozen hebt, zorgen wij ervoor dat het snel bij je in huis is. Zo kan je haar na de volgende wasbeurt al genieten van de verzorgende ingrediënten en zijn bad hair days snel voorbij. Volg de Aussie filosofie: “There's more to life than hair, but it's a good place to start”.