Jurken & rokken

Ontwerpen bedenken die helemaal aansluiten bij de wensen van gezinnen van nu. Dat doet het Nederlandse Atag, dat met veel oog voor vernieuwing mooie en functionele keukenapparatuur maakt. Bekijk hier onze Atag magnetrons & ovens, kookplaten, vriezers en vaatwassers. Gebruiksvriendelijk, geschikt voor intensief gebruik en voorzien van de nieuwste snufjes.

Andere klanten kochten of bekeken

Atag

Je leeft bewust en kookt de meeste dagen van de week een verse maaltijd. Je hebt een groot aantal recepten waarmee je in een handomdraai iets goeds op tafel zet. In het weekend ben je graag aan het experimenteren met gerechten. In de vriezers en ijskasten van Atag kan je al je ingrediënten kwijt en met de hoogwaardige keukenapparatuur is koken een lieve lust. Voor jezelf, maar ook voor een grote groep.

Alle soorten apparatuur voor de moderne keuken

Atag heeft een grote keuze in gas-, keramische en inductiekookplaten, afzuigkappen en stille vaatwassers. Afhankelijk van je wensen en gewoonten kan je ook kiezen uit diverse soorten inbouwovens. Zo ontdek je met een stoomoven vanzelf steeds meer smaakvolle gerechten die je kan stomen. De vrieskasten en koelkasten koelen je etenswaren overzichtelijk en onder ideale omstandigheden, zodat de smaak behouden blijft.

Familieonderneming uit Gelderland

Atag is een familiebedrijf dat in 1948 in het oosten van het land begon met het maken van komforen en gasfornuizen. Degelijk en duurzaam, zoals Atag fornuizen & kookplaten dat nu nog steeds zijn. Het bedrijf is inmiddels een toonaangevende producent van inbouwapparatuur en houdt zich intensief bezig met design en innovatie. Het resultaat zijn slimme, krachtige apparaten met een laag energieverbruik.

Dit merk sluit aan bij elke behoefte en elk budget. Koop Atag bij wehkamp en betaal geen bezorgkosten vanaf 20.-. Desgewenst nemen we je oude apparaat gratis mee.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.