Merken

Asus

Het elektronicabedrijf Asus is opgericht in 1989 in de Taiwanese hoofdstad Taipei. Dankzij een grote innovatiekracht en lage kosten werd dit merk al snel wereldwijd populair. Het assortiment groeide d ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Asus pc

De meeste gamers hebben het wel eens meegemaakt: het videobeeld ziet er niet zo fraai uit als gehoopt, of het spel gaat zelfs vervelend traag of schokkend. In veel gevallen komt dit doordat je pc de nieuwe game eenvoudigweg niet aankan. Met een sterke Asus pc voorkom je deze ellende. Eens in de zoveel tijd je gaming pc vernieuwen is prijzig, maar met een voordelige Asus pc houd je de kosten in bedwang.

De laptop of desktop van je dromen

Of je nu kiest voor een laptop of een desktop: een Asus pc stelt nooit teleur. De gaming pc's zien er niet alleen imponerend uit, de specificaties zijn eveneens indrukwekkend. Om écht op te gaan in een game, zijn ook onder meer een uitstekende monitor, een eenvoudig te bedienen toetsenbord en een goed functionerende headset onmisbaar. Kijk hiervoor in onze collectie Asus randapparatuur. Bij de meeste Asus pc's zijn een toetsenbord en muis overigens inbegrepen.

Kies volledig geïnformeerd jóuw pc

Als gamer weet je waar je op moet letten: de processor, het intern geheugen, de videokaart en meer. Als ondersteuning bij je zoektocht naar de pc van je dromen vind je op onze site bij iedere Asus pc een handige tabel met alle kenmerken van de computer. Wil je jouw computerbudget niet overschrijden? Gebruik dan onze handige filters. Hier voer je in hoeveel je maximaal wil uitgeven aan een pc van Asus. Je ziet dan geen pc meer die duurder is dan jouw maximumprijs.