Merken

Asus

Het elektronicabedrijf Asus is opgericht in 1989 in de Taiwanese hoofdstad Taipei. Dankzij een grote innovatiekracht en lage kosten werd dit merk al snel wereldwijd populair. Het assortiment groeide d ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Asus

Regelmatig komt er een nieuwe generatie smartphones en laptops op de markt met weer een hogere snelheid, meer functies en een moderner design. Je wil niet achterlopen, dus zo nu en dan je elektronische hulpjes vernieuwen is een must. Tegelijkertijd wil je hier ook weer niet al te veel aan uitgeven. De elektronica van Asus is voor jou een uitstekende keuze. Dit Taiwanese bedrijf fabriceert namelijk apparaten die kunnen wedijveren met andere kwaliteitsmerken, maar zet tegelijkertijd in op een scherpe prijs.

Van laptops en desktops tot smartphones

Asus maakt al tientallen jaren technologisch hoogstaande computers. Asus laptops zijn er bovendien in vele verschillende soorten. Zo zijn er gaming laptops voor fanatieke gamers, maar ook heel voordelig geprijsde laptops voor bijvoorbeeld studenten. Je neemt de draagbare computer veilig met je mee in een van de laptoptassen van dit merk. In de Zenfone-collectie kies je dan weer uit tal van moderne smartphones. Kijk ook eens bij de Zenpad-lijn voor een handige tablet.

Alle apparatuur voor je computer

Bij Asus zijn er naast desktops ook allerlei accessoires voor een optimale computerervaring. Denk hierbij niet alleen aan bijzondere toetsenborden en omvangrijke monitoren, maar ook aan bijvoorbeeld handige wifi-versterkers of routers. Zo stel je een computer samen die precies bij jou past. Je vindt met de handige filters moeiteloos elk modern stukje techniek, of je nu jaagt op een specifieke router of op een scherp geprijsde monitor.