Jurken & rokken

Het kan zomaar het verschil maken tussen het verzilveren en het verliezen van een matchpoint: goede tennisschoenen. Asics tennisschoenen bieden de vereiste grip en stabiliteit om altijd in balans te blijven op het gravel van de tennisbaan. De strakke vormgeving en doordachte kleurencombinaties zorgen bovendien voor een sportieve en moderne look.

Asics Tennisschoenen

Elke tennisspeler kent het wel: je verwacht een bal in de ene hoek, maar plots blijkt je tegenstander hele andere plannen te hebben. Met reguliere sportschoenen is dit een garantie voor een glijpartij, met mogelijk zelfs een blessure als gevolg. De stevige grip en uitstekende pasvorm van Asics tennisschoenen helpen je daarentegen om ook bij scherpe bochten overeind te blijven. Bovendien bieden Asics tennisschoenen extra demping zodat de schokken van het tennisspel goed worden opgevangen. Met Asics tennisschoenen verklein je zodoende de kans op een vervelende kwetsuur.

Sportief in prestaties én in uiterlijk

Bij klassieke tennistoernooien zoals Wimbledon geldt nog de regel dat schoeisel (vrijwel) geheel wit moet zijn. Bij wehkamp zijn we minder streng. Daarom vind je op onze site tennisschoenen voor heren, dames, jongens en meisjes in uiteenlopende kleuren. Zo zijn er onder meer blauwe, zwarte en roze Asics tennisschoenen verkrijgbaar met bijvoorbeeld gele of zilveren accenten. Voor een fraai matchende tennisoutfit kies je voor tennisschoenen in een kleurencombinatie die past bij onze Asics tenniskleding.

Bestel de juiste maat voor de juiste grip

Voor een optimale pasvorm is het belangrijk dat je Asics tennisschoenen in de juiste maat aanschaft. Tennisschoenen vallen echter soms groter of juist kleiner uit dan regulier schoeisel. Bij wehkamp is dit geen enkel probleem. Je mag namelijk altijd een bestelling retour sturen. Het betaalde bedrag ontvang je dan uiteraard terug. Vervolgens plaats je eenvoudigweg een nieuwe bestelling voor de tennisschoenen in de juiste maat.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.