Jurken & rokken

Asics is geliefd bij professionele sporters en pure liefhebbers van tennis. Dit merk heeft een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met de ideale pasvorm van tennis- en sportschoenen. Ook de hoogwaardige tenniskleding geeft je alles wat je nodig hebt. Shop bij Asics tennis en til je sportieve prestaties naar een hoger plan.

Asics tennis

Je sport is je dierbaar. Daarom moet je sportuitrusting een goede kwaliteit hebben. Sporten doe je in comfortabele kledingstukken die als gegoten zitten en waar je lang plezier van hebt. Asics tennis biedt schoenen en kleding die het resultaat zijn van intensief wetenschappelijk onderzoek naar het lichaam van sporters. Als je gaat voor een hoge kwaliteit, dan zal dit merk zeker aan je wensen voldoen.

Schoenen en kleding voor tennissers

De tennisschoenen van het Japanse merk Asics zijn uitgerust met diverse systemen. Een goede stabiliteit, wendbaarheid en demping zijn zo gegarandeerd. Zo zijn er schoenen met gel-demping in de voorvoet. De uitstraling van de sportschoenen is robuust, stevig en modieus. Kies voor zwart, blauw of een contrast met felle kleuren. Asics tennis heeft ook vochtregulerende shirts en tops die je alle comfort bieden.

Kleding voor je favoriete sport

Zijn er meerdere sporten waar je warm voor loopt? Kijk dan niet alleen bij Asics tennis, maar ook bij onze Asics sportkleding voor hardlopen en fitness. Het assortiment bestaat uit stoere, soepel vallende kledingstukken in donkere basiskleuren. Ook zijn er sportbroeken, jacks en bodywarmers die geïnspireerd zijn op de laatste trends en die voorzien zijn van een opvallende print of kleur of van reflecterende details.

In de collectie Asics tennis schoenen en kleding is gebruikgemaakt van de nieuwste technische snufjes. Bestel voor 23:59 uur bij wehkamp en ervaar de voordelen morgen al op de tennisbaan.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.