Jurken & rokken

Asics staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dat geldt ook voor de collectie Asics tenniskleding voor heren. Asics heeft meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van het tennis. Asics tenniskleding voor heren kan dan ook het verschil maken tussen winst en verlies. En dan hebben we het nog niet gehad over de strakke vormgeving.

Andere klanten kochten of bekeken

Asics tenniskleding voor heren

Tennis is een sport van reflexen en details. Je verwacht de bal in de ene hoek maar plots slaat jouw tegenstander hem helemaal naar de andere kant. Dan moet je meteen en scherp kunnen reageren om puntenverlies te voorkomen. Asics tenniskleding voor heren kan in zo'n situatie niet alleen helpen, maar zelfs het verschil betekenen. Dankzij de stevige grip van de tennisschoenen sta je snel op de juiste plek.

De collectie van Ascis

De tennisschoenen uit de collectie Asics tenniskleding voor heren zijn verkrijgbaar in de maten 41 tot en met 46. Ze zijn gemaakt van functioneel materiaal en je kan kiezen uit allerlei verschillende kleuren. Zwart met felle accenten, helemaal in het felblauw of toch liever klassiek wit? Niet voor niets staat Asics ook bekend om de gewaagde en geslaagde kleurencombinaties.

De juiste pasvorm

Bij tennis heb je kleding met een optimale pasvorm nodig om de beste prestaties neer te kunnen zetten. Daarom is het extra belangrijk dat je de juiste maat bestelt. Let vooral goed op als je tennisschoenen uit de collectie Asics tenniskleding voor heren bestelt, want de fit van Ascis is vaak vrij nauw. Wil je in nog andere sporten dan tennis uitblinken? Neem dan zeker een kijkje bij het assortiment Asics sportkleding.

Dankzij wehkamp kan je Asics tenniskleding voor heren gewoon thuis passen. Mocht je toch een andere maat nodig hebben, dan kan je de artikelen altijd retour sturen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.