Jurken & rokken

Asics sportkleding voor dames is zowel modieus als comfortabel. De sportkleding voor dames heeft vrolijke, vrouwelijke kleuren die goed opvallen tijdens het hardlopen. Ook beweegt de stof soepel mee bij alles wat je doet. De complete lijn omvat onder meer sneakers, sportbroeken en natuurlijk tops.

Asics sportkleding voor dames

Je haalt tijdens het sporten alles uit jezelf. Of je nu jezelf in allerlei yoga poses buigt of jezelf in het zweet werkt tijdens een bootcamp in het park, je gaat ervoor. Dan wil je ook sportkleding die met je meegaat. Want yoga, werken met gewichtjes of hardlopen gaat stukken makkelijker als je kleding je daarbij niet in de weg zit. Daarom kies je voor Asics sportkleding voor dames.

Modieus en functioneel

Asics sportkleding voor dames is zowel modieus als functioneel. Deze combinatie is een schot in de roos, want je mag er tijdens het sporten natuurlijk ook leuk uitzien. De vrolijke kleuren en het mooie silhouet van de sportkleding dragen hier zeker aan bij. De hippe sneakers ondersteunen je bij iedere stap. De kleding is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 42 (S tot en met XL), de schoenen in halve schoenmaten vanaf maat 37,5 tot en met 42,5 en de sokken vanaf maat 35 tot en met 50.

Goede ondersteuning

Asics sportkleding voor dames biedt voor verschillende sportdisciplines goede ondersteuning. Dat geldt voor de speciale sportschoenen maar ook voor de fijne Asics sport-bh's. Deze bieden ondersteuning bij elke sportieve activiteit. En dat is wel zo prettig.

Vandaag bestellen, morgen rennen

Of je nu tennist, hardloopt of aan fitness doet, bestel vandaag je nieuwe Asics sportkleding voor dames en ga er morgen al mee sporten. Bestellingen met een besteding vanaf 20.- worden gratis thuisbezorgd.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.