Jurken & rokken

De sneakers van Asics vind je pas in de winkel nadat de schoenen uitgebreid zijn getest door het onderzoekscentrum van dit Japanse sportmerk. Zo weet je zeker dat Asics sneakers niet alleen comfortabel aanvoelen maar je ook bij het sporten optimaal ondersteunen. Daarnaast zijn er casual ogende sneakers van Asics voor alledag.

Asics sneakers

Als beginnend hardloper heb je er al vrij snel last van, maar ook als ervaren sporter kamp je er weleens mee: pijn aan de zool van je voeten. Vreemd is dit niet, aangezien je voetzool de klap van elke stap als eerste opvangt. De voor hardlopers gemaakte Asics sneakers zijn daarom uitgerust met een speciale gel in de zool. Deze gel heeft een dempende werking en vangt zo een deel van de klap voor jou op. Zo haal je het einde van je hardlooprondje helemaal pijnloos.

Sneakers in vele soorten

Boven de dikke rubberzool vind je bij Asics sneakers een van mesh gemaakt bovenwerk. Dit ademende materiaal voorkomt dat het zweet dat van je voeten komt voor ongemak zorgt. Bij de modernste Asics sneakers gaat je voet in een sok die aan de binnenzijde van de schoen vastzit. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm. De sneakers zijn er voorts in designs voor alle leeftijden. Kies een kleurrijk ontwerp voor je kinderen of ga voor trendy vormgegeven sneakers voor jezelf.

Kies uit vele sneakers

Ons aanbod Asics sneakers is zeer omvangrijk. Dankzij onze handige filters is het gelukkig niet nodig om alle schoenen stuk voor stuk langs te gaan. Geef allereerst aan of je sneakers zoekt voor mannen, vrouwen of kinderen. Vul daarna de gewenste schoenmaat en je budget in. Nu zie je alleen nog Asics sneakers die bij jouw wensen passen. Maak je nieuwe sportoutfit helemaal compleet met bijpassende Asics sportkleding.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.