Jurken & rokken

Asics meisjesschoenen zijn er voor meiden die vooruit willen. De schoenen hebben een perfecte pasvorm en fijne demping. Zo vangt de meisjesschoen de zwaarste klappen voor je dochter op. Om ook glijpartijen te voorkomen, zijn de schoenen bovendien uitgerust met een doordacht profiel dat voldoende houvast biedt. Laat je verrassen door ons diverse aanbod meisjesschoenen.

Asics meisjesschoenen

Je tienermeid is serieus met haar sport bezig. Het begon allemaal toen ze als klein meisje naast je fietste in het park terwijl jij aan het trimmen was. Later holde ze zelfs door weer en wind met je mee. Nu heeft ze echt de smaak te pakken en dat vraagt om goed schoeisel met een comfortabele demping. Asics meisjesschoenen voldoen precies aan deze wensen.

Diverse modellen voor allerlei sportuitdagingen

Of je dochter nu in het weekend op het hockeyveld staat of liever tennist: Asics heeft een schoen voor iedere sportieveling. Speciaal voor sporten waarbij veel gerend wordt, zijn er modellen met een ingenieuze gel-demping. De hockeyschoenen hebben bovendien een bijzonder profiel voor extra grip op het hockeyveld. Asics meisjesschoenen zijn er uiteraard ook in verschillende trendy kleuren, zodat je dochter haar sportschoenen altijd met plezier draagt.

Schoenen voor meisjes en jongens in vele maten

De Asics meisjesschoenen zijn verkrijgbaar van maat 27 tot en met 40. Zo geniet je dochter van kleutertijd tot in haar tienerjaren van de Asics meisjesschoenen. Zoek je ook nog snelle schoenen voor je zoon? Bekijk dan onze collectie Asics jongensschoenen. Ook deze sneakers en sportschoenen bestel je eenvoudig bij wehkamp. Heb je in totaal 20.- of meer besteed aan schoenen, dan sturen wij ze helemaal gratis naar je toe.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.