Jurken & rokken

Hardlopen doe je het liefst in kleding die speciaal daarvoor ontworpen is. Natuurlijk hebben we bij wehkamp de beste hardloopkleding in huis. Asics hardloopkleding is een lijn van een merk dat gespecialiseerd is in sportkleding. Dit Japanse merk zorgt altijd voor de nieuwste en snelste modellen!

Asics Hardloopkleding

Je weet dat je gaat zweten wanneer je gaat hardlopen. Alleen dan heb je het uiterste gegeven. Daarom trek je voor je dagelijkse rondje alleen hardloopkleding aan die goed absorbeert en die je spieren warm houdt. Asics hardloopkleding is gemaakt van Motion Dry materiaal. Dat is licht van gewicht, is sterk vochtabsorberend en zit goed om je lichaam. Hierdoor heb je tijdens het lopen met zo min mogelijk weerstand te maken. Het hele ontwerp van Asics hardloopkleding berust op de allerlaatste ergonomische inzichten en is erop gericht jou zo snel mogelijk te laten lopen.

Een complete set

Asics heeft korte en lange hardloopbroeken. Hierbij draag je een hardlooptop of -shirt met of zonder mouwen. Kies een jack of vest uit de collectie Asics hardloopkleding om hier overheen te doen. Je koelt anders te snel af wanneer je aan het uitlopen of aan het pauzeren bent. Natuurlijk zorg je ook goed voor je voeten. Die zijn immers het kapitaal van de hardloper. Asics hardloopschoenen ondersteunen je voeten optimaal. Denk ook aan speciale hardloopsokken. Deze details maken echt het verschil tussen snel en supersnel!

Asics hardloopkleding kopen

Bestellen bij wehkamp gaat makkelijk, veilig en snel. Je betaalt met een paar klikken van je muis in een beveiligde omgeving. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bestel daarom vandaag nog. Je kan altijd zonder extra kosten ruilen of retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.