Merken

Asics

Verantwoord sporten met ASICS. Innovatie is bij ASICS al vanaf de oprichting in 1949 een vanzelfsprekendheid. Sport is onmisbaar in een gezonde levensstijl. En dat is precies waar ASICS voor staat: ee ...

190 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Asics herenschoenen

Bij een lange dag erop uit met het gezin of pakweg voor een wandeltocht van een fiks aantal kilometers: schoenen die je probleemloos urenlang draagt zijn ideaal voor tal van situaties. Asics herenschoenen passen perfect om je voeten, zodat je hiermee altijd comfortabel onderweg bent. Deze sportieve schoenen ogen bovendien modern, dus ze misstaan ook buiten het sportveld niet.

Sportieve look

Asics is voornamelijk bekend van de ruime keuze uit verschillende soorten loop- en sportschoenen. De sportieve look wordt opgefleurd door het kenmerkende logo van Asics dat op de zijkant van elke schoen prijkt. Ga je liever voor een iets traditionelere schoen? Kies dan een van de Asics herenschoenen met een meer casual look. Met keuze uit tal van kleuren en modellen vind je ongetwijfeld ook een paar herenschoenen dat bij jou past.

Kies jouw model

Ons assortiment Asics herenschoenen is bijzonder divers. Niet alleen qua ontwerp, maar ook wat de prijs betreft. Wil je snel vinden wat je zoekt? Gebruik dan de handige filtermogelijkheden van wehkamp om de selectie wat nauwer te maken. Ben je naast een nieuw paar schoenen ook op zoek naar bijvoorbeeld sportkleding? Neem dan zeker een kijkje bij onze collectie Asics hardlopen.

Online schoenen bestellen is bij wehkamp helemaal risicovrij. Mochten de Asics herenschoenen niet bevallen, dan retourneer je ze namelijk volledig gratis.