Merken

Asics

Het kan zomaar het verschil maken tussen het verzilveren en het verliezen van een matchpoint: goede tennisschoenen. Asics tennisschoenen bieden de vereiste grip en stabiliteit om altijd in balans te b ...

205 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Asics hockey

Hockey is je lust en je leven. Je brengt wekelijks vele uurtjes op het veld door. Voor je trainingen en wedstrijden draag je graag de beste sportschoenen en kleding. Deze houden je comfortabel en helpen bovendien blessures voorkomen. Met Asics hockey kleding en schoenen til je jouw prestaties naar een hoger niveau. Geniet van een perfecte pasvorm en prettig dragende materialen. Nu is er niets meer dat jou tegenhoudt. Met deze hockey artikelen scoor je zeker.

Kies je toppers voor op het veld

In de categorie Asics hockey vind je de mooiste hockey schoenen en kleding. Er zijn verschillende snelle modellen en kleuren om uit te kiezen, voor mannen, vrouwen en kinderen. Welke keuze je ook maakt, je geniet van de topkwaliteit waar Asics om bekend staat. Je Asics hockey kleding en schoenen zijn gemaakt van goed ventilerende materialen. De schoenen hebben vaak een uitneembaar voetbed en zijn geschikt voor verschillende ondergronden.

Internationale topkwaliteit van Asics

Het Japanse sportmerk Asics is een van de bekendste ter wereld. Veel topsporters genieten van de uitstekende pasvorm van Asics schoenen en kleding. Dankzij vernieuwende technologieën zitten deze heerlijk. Bovendien zien ze er super stijlvol uit. Ben je ook dol op deze stijl? Draag je favoriete Asics hockey schoenen en kleding dan in een van de bijpassende Asics sporttassen.

Geen goede sportwinkel in de buurt? Voor 23:59 uur Asics hockey artikelen bestellen bij wehkamp is morgenavond al scoren met je nieuwe kleding of schoenen.