Merken

Arozzi

Ze zijn ideaal om in te gamen, te lezen en te werken. Met onze

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Arozzi

Soms is het heerlijk om even uit de gewone wereld te ontsnappen en helemaal op te gaan in je favoriete games. Tijdens deze uurtjes voor jezelf is het belangrijk om op een goede stoel te zitten, die past bij je lichaamstype. Dan geniet je meer van het gamen en doe je ook je rug een plezier. Onze Arozzi gamestoelen zijn functioneel en stijlvol. Dit merk past zijn ontwerpen vaak aan op basis van de feedback van gebruikers en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gamestoelen in alle kleuren en maten

Arozzi heeft gamestoelen met verschillende afmetingen en in uiteenlopende prijsklassen. Let bij je keuze op de breedte van de zitting en op de hoogte en het comfort van de rugleuning. Wil je maximaal comfort, neem dan een stoel met verstelbare armsteunen. Het is ook belangrijk om te kijken naar de stevigheid van de wielen en het maximale gebruikersgewicht. Wij hebben Arozzi stoelen met een bekleding van zwart imitatieleer, maar ook uitvoeringen in het blauw, rood of oranje.

Stoere ontwerpen

Arozzi komt uit Zweden en maakt gamestoelen sinds 2013. De inspiratie voor de vormgeving en kleurstellingen komt uit de autosportwereld. Dankzij de robuuste constructies en de comfortabele materialen heb je lang plezier van de stoelen van dit merk. Ben je ook nog op zoek naar leuke en spannende games? Bekijk dan onze