Merken

ARMEDANGELS

Armedangels is een Duits modemerk waarbij alles om de tijdloosheid van mode en eerlijkheid draait. Niet elk seizoen je garderobe wisselen, maar liever kleding dragen die niet uit de mode raakt. Ook de ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Armedangels dames T-shirts

Je bent het beu om alleen maar goedkope shirts te dragen waarvan je de afkomst niet kan herleiden. Je scheidt je afval en eet al minder vlees. Nu wil je ook iets duurzaams doen in je garderobe. Begin dan eens met het bekijken van onze collectie Armedangels dames T-shirts. Daarmee sla je twee vliegen in een klap.

Duurzaam en langzaam

Armedangels bewijst dat duurzaam niet voor geitenwollensokkentypes is. De Armedangels dames T-shirts zijn niet alleen maar beter voor mens en aarde. Armedangels gelooft in langzame mode. Daarom zijn de ontwerpen modern, maar niet trendgevoelig. Zo kan je je top jaar na jaar dragen, zonder dat die uit de mode raakt. Armedangels gebruikt voor hun collecties enkel biologisch katoen.

Verschillende maten en modellen

De Armedangels dames T-shirts zijn verkrijgbaar in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL). Met de eenvoudige navigatie kies je de juiste maat. Kies voor een longsleeve in de winter of een top met korte mouwen met warm weer. Draag je graag een V-hals of een ronde hals? Armedangels heeft het allemaal voor je. Kijk eens naar een mooi afgeronde top voor een vrouwelijk pasvorm.

Armedangels dames T-shirts kopen bij wehkamp

We verzenden je nieuwe Armedangels dames T-shirt vanaf 20.- gratis. Zoek je ook een T-shirt voor meneer? Bekijk onze collectie Armedangels heren T-shirts.