Merken

ARMEDANGELS

Voor stoere dames, chique dames of casual dames: jurken & rokken van topmerken. Bij wehkamp kun je ze allemaal vinden! Jurken van merken als ESPRIT, Mango, Object en Steps en Rokken van onder ande ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ARMEDANGELS

WE LOVE BEAUTIFUL PRODUCTS, WE THINK ORGANIC AND WE BELIEVE FAIRNESS IS NEVER OUT OF FASHION

Fair Trade kleding

In januari 2007 besloten twee jonge jongens uit Keulen om de wereld van de mode te veranderen. Geleid door hun liefde voor mooie producten en geschokt door de omstandigheden in de textielindustrie, wilden ze de grote spelers laten zien dat het beter. Geen loon slavernij, geen chemische waanzin, geen goedkope massaproductie. In plaats daarvan begonnen ze mooie, biologische en eerlijke kleren te maken. ArmedAngels was geboren. Ze startten met een kleine collectie T-shirts.Vandaag de dag, met een team van 50 mensen en vier collecties per jaar Is ArmedAngels een van de toonaangevende fair fashion vennootschappen in Duitsland. En daar is het modemerk trots op. Ze zijn gepassioneerd, Ze houden van wat ze doen en stoppen nooit met zichzelf uitdagen. Inmiddels hebben ze een complete collectie eerlijke kleding voor zowel mannen als vrouwen. Leuke T-shirts, fijne sweaters en elegante jurken.

Eerlijke voorwaarden

Het kost veel zweet en tijd om kleren te produceren omdat er zo veel mensen betrokken zijn bij dit lange proces. Het is de verantwoordelijkheid van ArmedAngels om ervoor te zorgen dat elk van hen werkt onder eerlijke voorwaarden. Ze vinden zichzelf verre van perfect, maar het merk werkt hard om de beste te zijn in wat ze doen. Stap voor stap, elke dag. organisaties zoals Fairtrade of Fair Wear Foundation helpt om deze hoge standaarden te implementeren.

Duurzaam Materialenbeheer

Het nemen van verantwoordelijkheid en het beschermen van ons milieu is geen optie, maar een must. Daarom maakt ArmedAngels alleen gebruik maken van duurzame materialen zoals biologisch katoen, biologisch linnen, biologische wol, gerecycled polyester, Modal® en Tencel®. Om te laten zien dat dit geen loze woorden, is ArmedAngels GOTS gecertificeerd sinds 2011.