Merken

Ariadne at Home

Ariadne at Home biedt je een inspirerende mix van wonen, persoonlijke verhalen en heel veel woonideeën. Het tijdschrift biedt inspiratie om je dromen op je eigen manier tot leven te brengen. En dat de ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ariadne at Home

Het verhaal achter Ariadne at Home is absoluut de moeite waard. Er was eens een tijdschrift dat Ariadne heette, genoemd naar de prinses uit de Griekse mythologie die met een draad de weg uit het labyrint van de Minotaurus wist te vinden. Die draad stond symbool voor de handnijverheid waar het tijdschrift over ging. In de loop der jaren verschoof de focus naar woon- en interieurtrends. De naam werd toen veranderd naar Ariadne at Home. Op een gegeven moment was het tijd voor een volgende stap: een eigen collectie met woon- en interieuraccessoires onder dezelfde merknaam. Het tijdschrift Ariadne at Home biedt je een inspirerende mix van wonen, persoonlijke verhalen en heel veel woonideeën. Het is de inspiratie die je nodig hebt om je dromen op je eigen manier tot leven te brengen. En dat is de wooncollectie van Ariadne at Home ook. Met producten waarmee jij je eettafel, de keuken, de woonkamer en de badkamer op een bijzondere manier kunt aankleden. Hier bij wehkamp.nl vind je tientallen producten om uit te kiezen. Uiteraard met onze optimale prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Kies ook voor Ariadne at Home!

Steeds weer nieuwe producten

Heb je zin om inspiratie op te doen en de mooiste woonartikelen op een rij te zien? Kijk dan snel naar de producten van Ariadne at Home die we voor je hebben geselecteerd in ons assortiment. Uiteraard staat de collectie niet stil. Er worden steeds weer nieuwe artikelen aan toegevoegd. Zo krijg je telkens een nieuwe impuls op het gebied van sfeer en stijl. Het beddengoed, het servies en de woonaccessoires van Ariadne at Home wachten op je!